Μυτιληνιοί

Οι Μυτιληνιοί είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε πληθυσμό χωριό στην Σάμο και βρίσκεται στα ανατολικά του νησιού. Οι νέοι άνθρωποι που ζουν στους Μυτιληνιούς έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με ποικίλες δραστηριότητες.

Πρώτoν στο χωριό, υπάρχουν δύο πολιτιστικοί σύλλογοι που διδάσκουν παραδοσιακούς χορούς σε διάφορες ηλικίες. Επίσης, στο χωριό λειτουργεί εδώ και χρόνια εθελοντικό κλιμάκιο πυρασφάλειας όπου πολλοί νέοι συμμετέχουν σε αυτό.

 Επιπλέον, στους Μυτιληνιούς υπάρχουν δύο σχολές πολεμικών τεχνών και μία ομάδα ποδοσφαίρου, όπου εμείς οι έφηβοι μπορούμε να αθληθούμε και να ασχοληθούμε με το άθλημα που αγαπάμε.

Ακόμη, στο χωριό υπάρχουν δύο πλατείες στις οποίες οι νέοι πηγαίνουν με τις παρέες τους και περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Τέλος, πολύ δημοφιλής είναι ο θερινός και ο χειμερινός κινηματογράφος, καθώς πολύς κόσμος τον επισκέπτεται κάθε χρόνο.  Εκεί, μάλιστα, καθώς απολαμβάνετε τις ταινίες μπορείτε να απολαύσετε και τους λαχταριστούς παραδοσιακούς λουκουμάδες που προσφέρονται!

Εσθήρ Χερκελετζή

Βαγγέλης Χερκελετζής

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης