Λίγα λόγια για ζωγραφιές…

Προτού κάνω αυτή τη ζωγραφιά, ήμουνα έξω στην αυλή του σπιτιού μου στο χωριό και έβλεπα κάποια βιβλία. Καθώς διάβαζα ένα βιβλίο για το περιβάλλον, απλά σκεφτόμουνα τα πράγματα που μου έλειπαν από τη φύση, επειδή μένω στη Θεσσαλονίκη, που είναι μια πόλη, και εκεί δεν έβγαινα πολύ και δεν έβλεπα πολύ πράσινο ούτε πολλά χρωματιστά λουλούδια ούτε πολλά δέντρα όλα μαζί. Για αυτόν το λόγο σκεφτόμουνα να ζωγραφίσω ένα βιβλίο σαν το δικό μου, που να μιλάει για τη φύση.

Την ήμερα που έκανα αυτή τη ζωγραφιά ήμουνα έξω σε μια βόλτα και κάποια στιγμή είδα κάπου πολλά ωραία λουλούδια μαζί που μου άρεσαν πολύ όλα μαζί. Τα λουλούδια πάντα μου άρεσαν, απλά τα προτιμώ όταν είναι όλα μαζί. Εμένα τα αγαπημένα να μου λουλούδια είναι τα τριαντάφυλλα, για αυτό ήθελα να ζωγραφίσω μια ζωγραφιά με αυτά.

Αυτές οι δύο ζωγραφιές είναι κάποιες από τις αγαπημένες μου, επειδή και οι δύο έχουν σχέση με το περιβάλλον, που το αγαπώ πάρα πολύ, και για να βλέπουμε όλα αυτά τα λουλούδια και τα ωραία πράγματα που μας δίνη η φύση, πρέπει να τη φροντίζουμε όσο μπορούμε. Τελευταίο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι για να κάνεις μια ωραία ζωγραφιά, χρειάζεται να έχεις έμπνευση και να δημιουργείς με χαρά και διάθεση.

Βασιλεία Λ.Basileia1a

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης