Προτεινόμενο Βιβλίο για τις Διακοπές Χριστουγέννων

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία είναι «Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα«. Δεν είναι λογοτεχνικό αλλά είναι πολύ αστείο και διασκεδάζω όταν το διαβάζω! Η αγαπημένη μου σκηνή είναι αυτή που ο ήρωας σκέφτεται ορισμένες ιδέες για τις δουλειές που θα ήθελε να κάνει το ρομπότ.  Σας προτείνω να το διαβάσετε στις διακοπές των Χριστουγέννων και να βρείτε κι εσείς την αγαπημένη σας σκηνή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχουν πολλά τεύχη  αλλά πρέπει να διαβάσεις πρώτα αυτό για να καταλάβεις όλα τα υπόλοιπα! Καλή ανάγνωση.

Κωνσταντίνος Μ.

3 Σχόλια

  1. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στις μαθήτριες και στη δασκάλα του Ε1 τμήματος του 24ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών για τη δημιουργία αυτού του πολύ όμορφου και χρήσιμου ηλεκτρονικού περιοδικού!!! Είναι σημαντικό από αυτή την ηλικία τα παιδιά, να συνεργάζονται και να συμμετέχουν σε κοινές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες ο καθένας ανακαλύπτει τις δεξιότητες και τις ικανότητές του, τις οποίες και θα προσπαθήσει να αναπτύξει στο μέλλον. Τέτοιες ξεχωριστές στιγμές που προέρχονται από τις νεότερες γενεές, μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα, ότι υπάρχει μέλλον για αυτό τον τόπο για την Ελλάδα μας!

  2. Συγχαρητήρια στις πρωτοπόρες ιδέες των δασκάλων ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ. Μπορούν να προσφέρουν σπουδαία πράγματα σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως οικονομικής και κοινωνικής
    κατάστασης. Πολλά μπράβο στη μοναδική ρήτορισσά μας Μαρία Καλούδη

Υποβολή απάντησης