Αγαπητά μου παιδιά

Αγαπητά μου παιδιά. Έχω μερικά πράγματα να σας πω.

1. Τα σχολεία έκλεισαν για να μείνουμε όλοι σπίτι μας και να προφυλαχτούμε, καθώς και να προφυλάξουμε και τους άλλους γύρω μας. Να είστε λοιπόν προσεκτικοί, να ακούτε τους γονείς σας και να μην κάνετε του κεφαλιού σας. Να καθήσετε στα αυγά σας και να σας λείπουν οι πολλές βόλτες από δω κι από κει.

2. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Και επίσης σκοτώνει και τα μικρόβια. Μην βαριέστε. Να πλένετε τα χεράκια σας, να μη βήχετε και φταρνίζεστε παντού, να φοράτε καθαρά ρούχα και να έχετε το δωμάτιο σας στην τρίχα.

3. Αν βαριέστε να κάθεστε στο σπίτι χωρίς να έχετε κάτι να κάνετε, μια συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι ΜΗΝ ΑΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Διαβάστε κανένα βιβλίο, ζωγραφίστε, φτιάξτε κατασκευές, κάντε επαναλήψεις στα μαθήματα σας. Όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθεί την σελίδα αυτή όπου θα δίνω ασκήσεις για να κάνετε. Για κάθε άσκηση που θα μου στέλνετε ή θα ανεβάζετε στην ιστοσελίδα, εννοείτε ότι τα «μελισσάκια» σας θα σας περιμένουν στην τάξη με το που ανοίξουμε το σχολείο.

4. Αυτά προς το παρόν. Σας στέλνω την αγάπη μου. Take care my dears.

 

8 Σχόλια

Υποβολή απάντησης