Κάνουμε Ανακύκλωση

Γράφει ο Μάριος Λ. Η Ανακύκλωση είναι η διαδικασία αξιοποίησης υλικών, τα οποία μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν ως πρώτες ύλες για να φτιαχτούνΈθιμα του Πάσχα!!

  Γράφει ο Χαράλαμπος Χ. Σαράντα μέρες κράταγε η νηστεία πριν το Πάσχα. Τόσες νήστεψε και ο Χριστός στην έρημο.Πασχαλινό τσουρέκι!

  Γράφει ο Γιάννης Π. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μείγμα Α 150 γρ. αλεύρι για τσουρέκι 120 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου 25Τι συμβολίζουν τα κόκκινα αυγά!

Γράφει ο Δημήτρης Π. Το βάψιμο των αυγών στον χριστιανισμό γίνεται πάντα τη Μεγάλη Πέμπτη και γι’ αυτό τον λόγοΓιουβαρλάκια αυγολέμονο!

Γράφει ο Λευτέρης Σ. ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, σπάλα 150 γρ. ρύζι γλασέ 1/4 ματσάκι άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 15 γρ. αλάτι πιπέρι 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 1/2 λίτρο νερόΟι καλύτεροί μας φίλοι!

Γράφει ο Θοδωρής Π. Τα περισσότερα σκυλιά είναι άνετα να χαϊδεύονται στο στήθος, τους ώμους και τη βάση του λαιμού.Ο συγγραφέας του Ντετέκτιβ Κλουζ!

Γράφει ο Βασίλης Κ. Βιογραφικό σημείωμα του Γίργκεν Μπανσέρους Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε ναΤο καλοκαίρι πλησιάζει στο νησί της Σάμου!!!

Ο ερχομός  του Απρίλη έχει ενθουσιάσει πολύ τους κατοίκους της Σάμου.    Οι δρόμοι στο Βαθύ έχουν «πλημμυρίσει» με επισκέπτες καιΠαραδοσιακά παιχνίδια!

Γράφει η Θάλεια Χ. Παραδοσιακά παιχνίδια για τις στιγμές που δεν ξέρετε τι να κάνετε! Πόσα γνωρίζετε από αυτά; ΓΚΑΖΑΚΙΑΤα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Γράφει ο Νίκος Π. Γέννηση Ο Μέγας Αλέξανδρος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 356 π.Χ. στην Πέλλα του Μακεδονικού Κράτους. Σύμφωνα

Top