Κάνουμε Ανακύκλωση

Γράφει ο Μάριος Λ. Η Ανακύκλωση είναι η διαδικασία αξιοποίησης υλικών, τα οποία μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν ως πρώτες ύλες για να φτιαχτούνΤο χρυσό τσακάλι της Σάμου

Γράφει ο Νικόλας  Π. Η Σάμος είναι το μοναδικό νησί στη Μεσόγειο όπου εντοπίζεται το πιο σπάνιο σαρκοφάγο της Ελλάδας,Τα κινητά και τα τάμπλετ στα χέρια των παιδιών

Γράφει ο Θοδωρής Π. Σήμερα, και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια λόγω της πανδημίας, τα παιδιά περνούν πολλές ώρες μπροστάΈθιμα του Πάσχα!!

  Γράφει ο Χαράλαμπος Χ. Σαράντα μέρες κράταγε η νηστεία πριν το Πάσχα. Τόσες νήστεψε και ο Χριστός στην έρημο.Τι συμβολίζουν τα κόκκινα αυγά!

Γράφει ο Δημήτρης Π. Το βάψιμο των αυγών στον χριστιανισμό γίνεται πάντα τη Μεγάλη Πέμπτη και γι’ αυτό τον λόγοΠασχαλινό τσουρέκι!

  Γράφει ο Γιάννης Π. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μείγμα Α 150 γρ. αλεύρι για τσουρέκι 120 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου 25Τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Γράφει ο Νίκος Π. Γέννηση Ο Μέγας Αλέξανδρος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 356 π.Χ. στην Πέλλα του Μακεδονικού Κράτους. ΣύμφωναΠαραδοσιακά παιχνίδια!

Γράφει η Θάλεια Χ. Παραδοσιακά παιχνίδια για τις στιγμές που δεν ξέρετε τι να κάνετε! Πόσα γνωρίζετε από αυτά; ΓΚΑΖΑΚΙΑΤο καλοκαίρι πλησιάζει στο νησί της Σάμου!!!

Ο ερχομός  του Απρίλη έχει ενθουσιάσει πολύ τους κατοίκους της Σάμου.    Οι δρόμοι στο Βαθύ έχουν «πλημμυρίσει» με επισκέπτες καιΟ συγγραφέας του Ντετέκτιβ Κλουζ!

Γράφει ο Βασίλης Κ. Βιογραφικό σημείωμα του Γίργκεν Μπανσέρους Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να

Top