ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Είναι φυσιολογικό που νιώθουμε όλοι μας, ιδιαίτερα οι μικροί μαθητές σαν εσάς, ότι αυτές οι φετινές μέρες του Πάσχα είναι πολύ διαφορετικές από το βίωμα και την εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας για αυτές.

Όχι παιχνίδια έξω με τους φίλους/ες μας, όχι δώρα και λαμπάδα από το νονό/ά, όχι εξόρμηση στην ύπαιθρο και επίσκεψη στο χωριό μας για να χαρούμε την ΆΝΟΙΞΗ και τις ομορφιές της, όχι μεγάλα τραπέζια με παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς και φίλους.

Το καλύτερο «φάρμακο» γι” αυτή την κατάσταση είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτή τη νέα περιπέτεια όλων μας μαζί με την οικογένειά σας, όσο κι αν ο ήλιος και οι όμορφες μέρες μας τραβούν απ” το μανίκι για να βγούμε έξω εμείς «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» γιατί οι πράξεις μας χρειάζεται να προάγουν την προστασία και σεβασμό προς το δώρο της ζωής! Τήρηση λοιπόν των μέτρων αλλά και συζήτηση για όλο αυτό που συμβαίνει.

Το καλύτερο «φάρμακο» αυτές της μέρες είναι να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19 ώστε να βγούμε ΕΞΩ όλοι μας ΟΡΘΙΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ. 

Πάτησε πάνω στη φωτογραφία να τη μεγεθύνεις και να τη δεις καλύτερα

πασχα ευχές

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης