Υποδοχή του 2015 με κοπή Βασιλόπιτας!

O

Δυναμική είσοδο στο 2015 πραγματοποίησε το Γυμνάσιο Προμάχων με την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές και τους γονείς, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου. Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα ο διευθυντής του σχολείου κ. Ευστάθιος Πασόης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Μαρία Βέσκου ευχήθηκαν στους μαθητές καλή πρόοδο στις σπουδές τους, δημιουργικότητα και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για το 2015. Στη συνέχεια οι μαθητές προχώρησαν στην κοπή βασιλόπιτας  ανά τμήμα, ενώ οι τυχεροί της διαδικασίας επιβραβεύτηκαν με ένα βιβλίο. Ειδικότερα οι τυχεροί μαθητές για το 2015 ήταν οι:

Βάτσης Ανδρέας (Α1), Τζιβάνης Γιάννης (Α2), Όκας Δημήτρης (Β), Γκιώσης Παντελής (Γ1) και Τζώτζης Χρήστος (Γ2).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην πίτα του συλλόγου εκπαιδευτικών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων το νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του καθηγητή Τεχνολογίας κ. Νίκου Μπάντση, ο οποίος παρέλαβε το προβλεπόμενο δώρο που και σ” αυτήν την περίπτωση ήταν ένα βιβλίο.

 Τόσο οι βασιλόπιτες όσο και τα δώρα για τους τυχερούς ήταν ευγενική προσφορά του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Προμάχων, που για μία ακόμα φορά απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την στήριξη του στη λειτουργία του σχολείου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχολιάστε

Top