Σε TV100 και FM100 η συντακτική ομάδα του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσκεψη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο FM100 και στη Δημοτική Τηλεόραση TV100 της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η συντακτική ομάδα του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας αυτών των ΜΜΕ.

OΣτα μέλη της συντακτικής ομάδας έγινε λεπτομερής ενημέρωση από τον διευθυντή του FM100 κ. Βασίλη Κοντογουλίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της δημιουργίας του δημοτικού ραδιοφώνου και της δημοτικής τηλεόρασης στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Ο κ. Κοντογουλίδης παρουσίασε στους μαθητές τη φυσιογνωμία του προγράμματος του FM100, και του FM100,6, και έκανε εκτενή αναφορά στις εκπομπές που μεταδίδονται με έμφαση στον ενημερωτικό τομέα και στα τοπικά θέματα, στη δομή του καθημερινού προγράμματος, στους εργαζόμενους και στα προσόντα που πρέπει να έχουν και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ραδιόφωνο ως μέσο ενημέρωσης στις μέρες μας, λόγω της κυριαρχίας του διαδικτύου. Ο κ. Κοντογουλίδης απάντησε πρόθυμα σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών και συνεχάρη τη συντακτική ομάδα του περιοδικού για την πρόσφατη  βράβευση του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net στην κατηγορία της καλύτερης μαθητικής ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Κεντρική Μακεδονία.

Στη συνέχεια οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους καθηγητές του σχολείου κ.κ. Πούτη Ιωάννη, Μαζγαλτζίδου Ελένη και Ζαγγελίδου Αθηνά, ξεναγήθηκαν στα στούντιο του FM100 και της TV100 και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τρόπο δημιουργίας και μετάδοσης των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O

O

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχολιάστε

Top