Μήνυμα Συντακτικής Ομάδας

logo

Η συντακτική ομάδα του Πρόμαχοι School Net με χαρά σας ανακοινώνει ότι το δεύτερο τεύχος του περιοδικού μας είναι πλέον γεγονός!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυναμικά την προσπάθειά μας με την ανάρτηση μιας σειράς άρθρων που πιστεύουμε ότι θα καλύψουν τα ενδιαφέροντά σας. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις σας, να ξεπεράσουμε τις όποιες ατέλειες του πρώτου τεύχους και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Ως εξώφυλλο για το δεύτερο τεύχος του περιοδικού μας επιλέξαμε τον Λογότυπο του Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, που εκπροσώπησε το σχολείο μας στα πλαίσια της δράσης «+δημιουργώ». Πρόκειται για ένα συμβολικό εικαστικό  μήνυμα ενάντια στον εκφοβισμό και τη σχολική βία, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο συμμαθητής μας Γιώργος Νέμτσης.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ 2ΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ

 

Οι αναρτήσεις άρθρων για το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Στο τεύχος αυτό θα γίνει προσπάθεια να αξιοποιηθούν και τα προφίλ του περιοδικού στο Facebook και στο Twitter. Καλούμε όλους σας να συμμετάσχετε σ” αυτήν την προσπάθεια με τη δημοσίευση άρθρων, εικαστικών δημιουργιών, ατομικών ή ομαδικών εργασιών. Ο κόσμος του διαδικτύου είναι απέραντος και οι προκλήσεις μπροστά μας.

Εμπρός λοιπόν για δημιουργία!

Σχολιάστε

Top