Σχολικό Πρωτάθλημα Γυμνασίων: Πρωτιά των Προμάχων στο βόλεϊ κοριτσιών!

Την Τρίτη 13-5-2014 πραγματοποιήθηκαν  στην Αριδαία αγώνες ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης (βόλεϊμπολ) στα πλαίσια του Σχολικού Πρωταθλήματος των Γυμνασίων της Αλμωπίας. Στους αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν αντίστοιχα στο Δημοτικό Στάδιο και στο ΔΑΚ Αριδαίας, συμμετείχαν ομάδες μαθητών και μαθητριών από τα έξι Γυμνάσια της περιοχής (1ο και 2ο Αριδαίας, Προμάχων, Εξαπλατάνου, Πολυκάρπης και Φούστανης).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Γυμνάσιο Προμάχων μοιράστηκε την πρώτη θέση μαζί με το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας στους αγώνες πετοσφαίρισης των κοριτσιών. Οι μαθήτριες του σχολείου μας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να σημειώσουν τέσσερις νίκες και να ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση του πίνακα κατάταξης μαζί με την ομάδα του 1ου Γυμνασίου της Αριδαίας. Στην ομάδα του Γυμνασίου Προμάχων συμμετείχαν οι μαθήτριες: Ανγκέλκοβα Τζουλιάνα, Βάτση Μαρία, Καραγιαννίδου Ραφαηλία, Καραμήτσου Ελένη, Καραμήτσου Ευμορφία, Κόλτση Άννα, Κορέλλα Ελευθερία, Μεσκίνη Ξένια, Φάφκα Μαρία και Χατζή Ελευθερία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στους αγώνες ποδοσφαίρου των αγοριών την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας. Η ποδοσφαιρική ομάδα του Γυμνασίου Προμάχων ύστερα από μια αξιοπρεπή εμφάνιση κατάφερε να νικήσει την ομάδα του Γυμνασίου Εξαπλατάνου και να καταλάβει την πέμπτη θέση στον πίνακα κατάταξης. Στην ομάδα ποδοσφαίρου συμμετείχαν οι μαθητές του σχολείου: Γκιώσης Δημήτρης, Γκιώσης Παντελής, Δόσης Χρυσοβαλάντης, Καραπάνος Χρήστος, Κεχαγιάς Θοδωρής, Κόλτσης Νίκος, Κωστινάς Δημήτρης, Μάρκου Κώστας, Μήντσης Γιώργος, Μίσκος Πέτρος, Μούγιος Χρήστος, Ρόπκας Χρήστος, Σέλκος Γιάννης, Σέλκος Σταύρος, Τούμπης Σταύρος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των μαθητών του Γυμνασίου Προμάχων δήλωσαν οι δύο καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου, ο διευθυντής κ. Πασόης Ευστάθιος και ο κ. Τραπεζανίδης Γεώργιος, οι οποίοι συνόδευσαν τις ομάδες των μαθητών και των μαθητριών στο Σχολικό Πρωτάθλημα. Και οι δύο επεσήμαναν την άψογη συμπεριφορά των μαθητών και των μαθητριών στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, το υψηλό ήθος που επέδειξαν καθώς και την προσήλωσή τους στο αθλητικό ιδεώδες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCN1351

DSCN1344

DSCN1342

DSCN1339

DSCN1307

DSCN1305

 

 

 

Σχολιάστε

Top