ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά του κόσμου «Καλά Χριστούγεννα» με υγεία και χαρά. Ο Νέος Χρόνος να είναι ευτυχισμένος και να μπορούμε να περάσουμε όλα τα εμπόδιά μας. Επίσης, ευχόμαστε να γεμίσει η καρδιά όλων μας με αγάπη. Ευχόμαστε τον καινούργιο χρόνο να σταματήσουν οι πόλεμοι και να υπάρξει Ειρήνη κι Αγάπη σε όλο τον κόσμο. Να περάσουμε πολύ ωραία το 2014 και…. μακάρι να περάσουμε τη τάξη!

Ομάδα «ANOrYMOUS«

christmas_clipart_27

Μπήκε ο Δεκέμβρης και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Ευχόμαστε να περάσετε ευχάριστα Χριστούγεννα με τις οικογένειές σας. Ελπίζουμε ο νέος χρόνος να σας φέρει τύχη, ευτυχία και να σας ενώσει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στους ανθρώπους που περνάνε Χριστούγεννα μόνοι ευχόμαστε ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα κι αγαπημένα πρόσωπα!

Ομάδα «ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ»

holidays-christmas-candy-clipart-wallpaper.jpg

Η Ομάδα «ANONYMOUS THE BEST» σας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» με υγεία κι αγάπη. Ευχόμαστε τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν γρήγορα!

Ομάδα «ANONYMOUS THE BEST» 

merry_Christmas_sign_BW_T

Η ομάδα μας έχει να δώσει μερικές ευχές που θα θέλαμε να πραγματοποιηθούν το καινούργιο έτος.  Ευχόμαστε  όλοι οι άνθρωποι του κόσμου να έχουν υγεία , ένα ευχάριστο νέο έτος κι ειρήνη για πάντα στον κόσμο. Θέλουμε σίγουρα σε όλους τους ανθρώπους να παρέχονται δωρεάν ιατρική περίθαλψη, στέγη και οικονομική βοήθεια. Επίσης, ευχόμαστε με το καινούργιο έτος οι χώρες που υποφέρουν από την οικονομική κρίση να καταφέρουν να ξεφύγουν γρήγορα απ’αυτή.

Τέλος, ευχόμαστε, με όλη μας την καρδιά, να έχετε ό,τι επιθυμείτε!

Ομάδα «ΕΠΩΝΥΜΟΙ»

-xmas-clipart-8

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Σχολιάστε

Top