Γιάννης Χαρούλης

74faa9efb096f2b1108318e754ef84f0

Επιμέλεια άρθρου : Φώτου Βασιλική &  Κούρτη Νάνσυ

Η μουσική αλλάζει την διάθεση όλων, μας κάνει χαρούμενους αλλά και στενάχωρους. Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία μας αλλά  και μεγαλύτερα ακούνε ένα συγκεκριμένο είδος  μουσικής . Εμείς θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε και μια άλλη εκδοχή της μουσικής που μπορεί να μην αρέσει σε όλους αλλά αν δεν ακούσουμε δεν μπορούμε να κρίνουμε!

Αυτά τα είδη μουσικής είναι η έντεχνη μουσική, η ροκ , ακόμα και η παραδοσιακή και κρητικοί μουσική. Ξέρω ότι φαίνεται αρκετά περίεργο το να θες να ακούσεις μουσική και να βάζεις παραδοσιακά αλλά εμπιστευτείτε μας! Υπάρχουν καλλιτέχνες που τα συνδυάζουν όλα αυτά μαζί. Ένας από αυτούς είναι ο  Γιάννης Χαρούλης. Ο Γιάννης Χαρούλης είναι  τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός που ασχολείται με την έντεχνη, την ροκ και την Κρητική παραδοσιακή μουσική.

Έχει ηχογραφήσει πέντε προσωπικούς δίσκους, ένας εκ των οποίον έγινε χρυσός και έναν ζωντανό δίσκο, ο οποίος ανέβηκε στο νούμερο 1 των Ελληνικών μουσικών τσαρτ. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικοσυνθέτες και τραγουδιστές είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές και συναυλίες.

Το 2013  έδωσε 2 sold out συναυλίες στο Θέατρο του Λυκαβηττού, οι οποίες ηχογραφήθηκαν και κυκλοφόρησαν σε διπλό άλμπουμ με τον τίτλο «Χίλια καλώς εσμίξαμε – Live» τον Φεβρουάριο του 2015. Ο ζωντανός δίσκος ανέβηκε στο νούμερο 1 των Ελληνικών μουσικών chart.

Κάποια τραγούδια που βρίσκονται μέσα στο μουσικό άλμπουμ  και πρέπει να τα ακούσεις.

Η Ουρά Του Αλόγου 

Ερωτόκριτος

Σου Μιλώ Και Κοκκινίζεις

Τι  Λάθος Κάνω

Σχολιάστε

Top