A.A

Ως μαθητής του 3ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων, αισθάνομαι τυχερός που είχα την δυνατότητα μετακίνησης στην Κύπρο μέσω του προγράμματος Erasmus+, εν μέσω μιας δύσκολης για εμένα χρονιά, λόγω της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Το ταξίδι αυτό, μου προσέφερε όχι μόνο ψυχική και σωματική ξεκούραση από το άγχος του διαβάσματος, αλλά με γέμισε και με καινούριες εμπειρίες, γνώσεις και συναισθήματα!

Αρχικά, η Κύπρος, είναι μια πανέμορφη χώρα, με πλούσιο πολιτισμό, και υπέροχες επισκέψιμες τοποθεσίες, καθώς και είναι γεμάτη από φιλικούς ανθρώπους! Συγκεκριμένα, η υποδοχή της ομάδας μας στο Λύκειο Λινόπετρας , καθώς και όλων των υπόλοιπων ομάδων, ήταν εξαιρετική, και η συμφιλίωση μας (μεταξύ όλων των μαθητών/τριών από όλες τις χώρες) πραγματοποιήθηκε ταχύτατα!

Μου άρεσε που το πρόγραμμα μας ήταν τόσο γεμάτο. Δραστηριότητες, εκδρομές, σεμινάρια, πάρτι… κάθε μέρα που περνούσε γέμιζα ακόμη περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες. Και όπου βρίσκαμε καινό χρόνο, τον αξιοποιούσαμε κάνοντας ακόμη περισσότερα πράγματα.

Το ταξίδι αυτό, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και σίγουρα το καλύτερο γεγονός το οποίο μου συνέβη το 2021

Αλέξανδρος.Α

Be the first to comment

Leave a Reply