ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

MVI_1553

MVI_1557_2

Την Πέμπτη  2 Απριλίου 2015 η δημοσιογραφική ομάδα  του Γυμνασίου Φερών επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του   ραδιοτηλεοπτικού  σταθμού  Θράκη fm και Θράκηνετ  και της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ με τις υπεύθυνες του προγράμματος κ. Καμάργιου και κ. Σιδηρά.

Μας υποδέχτηκε η κ. Κονδύλη Μ. η οποία και μας ξενάγησε. Είδαμε αρχικά πως γίνεται μια εφημερίδα, από το πρώτο στάδιο της συγγραφής των άρθρων έως και την εκτύπωση. Η κ. Κονδύλη μας πληροφόρησε ότι η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ εκδίδεται από το 1945 και στις 26 Απριλίου συμπληρώνονται 70 χρόνια από την έκδοση της πρώτης εφημερίδας.

 

Μετά  ξεναγηθήκαμε στα studios  του  ραδιοφωνικού και έπειτα του  τηλεοπτικού σταθμού , το οποίο με εντυπωσίασε περισσότερο. Μπήκαμε στο master control και φυσικά στο χώρο από όπου βγαίνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές.

Ήταν μία υπέροχη εμπειρία και κάποιοι από εμάς εξέφρασαν την επιθυμία κάποτε να δουλέψουμε σε έναν αντίστοιχο χώρο. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Κονδύλη για την υπέροχη ξενάγηση και για το χρόνο που διέθεσε για εμάς!!!

Η εκπαιδευτική μας επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μία βόλτα στην ηλιόλουστη παραλία της Αλεξανδρούπολης , όπου γευτήκαμε ένα υπέροχο παγωτό!!! Τι ποιο ωραίος τρόπος για να κλείσει μια υπέροχη μέρα!!!!

Αλεστάς Απόστολος

Σχολιάστε

Top