Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

αρχείο λήψης (2)

Όπως κάθε χρόνο  έτσι και φέτος ,  πραγματοποιήθηκε η γιορτή με θέμα τα γεγονότα που συνέβησαν στις 17 Νοεμβρίου του 1973 , για να τιμήσουμε τη μνήμη  των φοιτητών που έχασαν την ζωή τους πάνω στον αγώνα!Υπεύθυνες καθηγήτριες ήταν η κ. Κομβοπούλου Δ. και η κ. Τσιουλπά Α.

Στη γιορτή συμμετείχαν παιδιά από όλες τις τάξεις, τα οποία  διάβασαν αρκετά κείμενα με θέμα τα  γεγονότα του Πολυτεχνείου . Στη συνέχεια, διαβάστηκαν τα ονόματα αυτών  που  έχασαν τη ζωή τους στο Πολυτεχνείο , αγωνιζόμενοι για την πτώση της δικτατορίας. Τη γιορτή συνόδεψαν βίντεο και φωτογραφίες , αλλά και ειδήσεις που ακούστηκαν από τον τότε  ραδιοφωνικό σταθμό. Ακόμη με μεγάλη επιτυχία παιδιά από διάφορες τάξεις έπαιξαν ένα πολύ πρωτότυπο θεατρικό το οποίο φάνηκε να άρεσε πολύ στους μαθητές αλλά και στους καθηγητές.

Μετά το θεατρικό ακούστηκε το τραγούδι «Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον» με συνοδεία οργάνων,  από μαθητές τις Β’ γυμνασίου .

Η γιορτή τελείωσε με τον Εθνικό Ύμνο και ένα θερμό χειροκρότημα από τους καθηγητές και μαθητές που την παρακολούθησαν  με πολύ ενδιαφέρον.

Ακόμη μια υπέροχη γιορτή ήρθε στο τέλος της. Έτσι ευχαριστούμε τους καθηγητές και τους συμμαθητές μας που μας έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτήν την υπέροχη γιορτή!!!!

                                                                                                                                              Παρασχάκη Στεφανία Γ2

Σχολιάστε

Top