ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΘOΝΕΣ ΤΟ 2015!

CINEMA

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος προβλήθηκαν  στις μεγάλες οθόνες πολλές ταινίες διαφορετικών ειδών! Είναι μία καλή ευκαιρία να περάσετε καλά το σαββατοκύριακο σας! Παρακάτω βρίσκονται κάποιες από τις ταινίες αυτές:

PIXELS

Τη δεκαετία του ’80 ο Sam Brenner (Adam Sandler), ο Will Cooper (Kevin James), ο Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) και ο Eddie “The Fire Blaster” Plant (Peter Dinklage) είχαν σώσει εικονικά ουκ ολίγες φορές τον κόσμο παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τώρα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν στην πραγματικότητα, αφού εξωγήινα όντα, έχοντας ανακαλύψει χαρακτήρες από γήινα video games, τα παρερμηνεύουν σαν μια ξεκάθαρη δήλωση πολέμου εκ μέρους του πλανήτη μας. Αποφασίζουν να επιτεθούν στη γη χρησιμοποιώντας σαν βασικό όπλο τους ήρωες αυτούς από τα κλασικά ηλεκτρονικά μας παιχνίδια. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα καλέσει τον Sam, τον Will, τον Ludlow και τον Eddie, φιλαράκια του από το σχολείο, για να προφυλάξουν τη Γη από τους PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, και Space Invaders™.

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια στην πόλη τους, η Μάργκο ξαφνικά εξαφανίζεται – αφήνοντας πίσω της μυστηριώδη στοιχεία για να τα αποκρυπτογραφήσει ο Κουέντιν. Η έρευνα οδηγεί τον Κουέντιν και τους φίλους του σε μια συναρπαστική περιπέτεια, τόσο ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική. Τελικά, για να βρει τη Μάργκο, ο Κουέντιν πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αληθινή φιλία – και αληθινή αγάπη.

AMY

Μια ενδοφλεβική ματιά πίσω από μια μουσική ιδιοφυία, την Έιμι Γουάινχαουζ (1983-2011), τόσο ως προσωπικότητα, όσο και μέσω της οικογένειας της, των ΜΜΕ, της δόξας και της εξάρτισης σε ουσίες. Περιλαμβάνεται αρχειακό υλικό που βλέπει πρώτη φορά φώτα δημοσιότητας.

CINDERELLA

Η νεαρή Ella (Lily James) έχει μόλις χάσει τη μητέρα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα στηρίξει τον αγαπημένο της πατέρα στην απόφαση του να ξαναπαντρευτεί. Η ίδια καλωσορίζει τη μητριά της (Cate Blanchett) και τις κόρες της Anastasia (Holliday Grainger) και Drisella (Sophie McShera) στο πατρικό της, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα της, καταλήγει στο έλεος μιας ζηλόφθονης και άκαρδης νέας οικογένειας. Υποβαθμίζεται σε υπηρέτρια καλυμμένη με στάχτες, εξού και η περιφρονητική προσφώνηση Σταχτοπούτα.

Η Ella έχει κάθε λόγο να χάσει το κουράγιο της, αποφασίζει όμως να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της να είναι θαρραλέα και ευγενική. Δεν παρασύρεται από την απόγνωση, ούτε απεχθάνεται αυτούς που την κακομεταχειρίζονται. Παράλληλα, έχει γνωρίσει έναν γοητευτικό ξένο στο δάσος. Αγνοώντας ότι πρόκειται για έναν πρίγκιπα, πιστεύει ότι είναι απλώς ένας παρατρεχάμενος του παλατιού που διαθέτει, όπως και η ίδια, μία ευγενική ψυχή. Η τύχη της μοιάζει να αλλάζει όταν το Παλάτι στέλνει σε όλες τις ανύπαντρες κοπέλες μία πρόσκληση για τον χορό και έτσι η Ella ελπίζει να συναντήσει ξανά τον γοητευτικό Kit (Richard Madden). Όμως, η μητριά της απαγορεύει να πάει στον χορό. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται μια καλόψυχη ζητιάνα, η οποία με μία κολοκύθα και μερικά ποντίκια, θα αλλάξει τη ζωή της Σταχτοπούτας για πάντα.

MINIONS

Ας απολαύσουμε την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’60 σε αναζήτηση νέου, δόλιου αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex. Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα MINIONS να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ

Το να μεγαλώνεις δεν ειναι ευκολη υποθεση, και η Ράιλι δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Θα αναγκαστεί να ξεριζωθεί από τη ζωή της σε κεντρο-δυτική πολιτεία, όταν ο πατέρας του βρίσκει νέα δουλειά στο Σα Φρανσίσκο. Όπως όλοι, η Ράιλι οδηγείται από τα συναισθήματα της: χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και λύπη. Τα συναισθήματα αυτά ζουν στα Κεντρικά, το κέντρο ελέγχου στο μυαλό της μικρής και τη συμβουλεύουν σε κάθε της βήμα. Καθώς η Ράιλι και τα Συναισθήματα της προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή του Σαν Φρανσίσκο, στα Κεντρικά γίνεται ένας σάλος. Παρότι η Χαρά, το κύριο συναίσθημα της κοπέλας, προσπαθεί να κρατήσει μια αισιοδοξία, τα υπόλοιπα συναισθήματα παλεύουν να τα φέρουν βόλτα στη νέα πόλη, το νέο σπίτι και το νέο σχολείο.

THE MAZE RUNNER 2: THE SCORCH TRIALS

Με τη συνέχεια του Maze Runner στο The Scorch Trials ο Thomas και οι συναδελφικοί του Gladers αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη τους πρόκληση: να αναζητήσουν ενδείξεις και ίχνη σχετικά με τη μυστηριώδη και ισχυρή οργάνωση που είναι γνωστή ως WCKD. Το ταξίδι τους θα τους μεταφέρει στο Scorch, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια. Αφού συνεργαστούν με τους μαχητές της αντίστασης, οι Gladers του Maze Runner 2 θα αντιμετωπίσουν τις πολύ υπέρτερες δυνάμεις της WCKD αλλά θα τους φέρει απέναντι και με μια τρομερή αποκάλυψη – τα απίστευτα συγκλονιστικά σχέδια που έχει τελικά η WCKD για αυτούς τους ίδιους.

THE AGE OF ADALINE

Το The Age of Adaline ξεκινά με ένα ατύχημα το 1933, που κάνει ως δια μαγείας την Adaline Bowman αγέραστη, και δεν επιτρέπει να την πλησιάσει κανείς για να μη μαθευτεί το μυστικό της. Στα χρόνια που έρχονται, μια τυχαία συνάντηση με τον χαρισματικό φιλάνθρωπο Ellis Jones αναθερμαίνει εκ νέου το πάθος της Adaline για τη ζωή και τον ρομαντισμό. Όταν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς του, απειλείται να αποκαλυφθεί η αλήθεια, η Adaline παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

 

 Τσαπάνης Χρήστος Γ’2

Σχολιάστε

Top