ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

boley-mpala

«Το Γυμνάσιο Φερών στους αγώνες πετοσφαίρισης»

20160218_102808

20160218_102157

Για μια ακόμα χρονιά το Γυμνάσιο Φερών συμμετείχε στους αγώνες πετοσφαίρισης, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν  στην Αλεξανδρούπολη. Εκτός από το δικό μας σχολείο, στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος τα Γυμνάσια της Αλεξανδρούπολης καθώς και αυτά της ‘Ανθειας, του Τυχερού, του Σουφλίου και των Λαβάρων. Οι μαθήτριες που αποτελούσαν τη σχολική ομάδα ήταν οι εξής: Βαφειάδου Άννα, Βαφειάδου Στεφανία, Γιάκατη Ζωή, Γιάκατη Μαρία, Γκιόκα Ευαγγελία, Γκότση Ελευθερία, Δημητρακοπούλου Ζωή, Ζλάτκου Πασχαλία, Κακογλέπη Ευαγγελία, Καραβάση Μαρία, Κεσεσίδου Έλλη, Κώστογλου Δήμητρα,  Μπαμπλή Μαρία, Μπρέγκου Αργυρώ, Πεϊχαμπέρη Νικολέτα, Πιστόλα Σταυρούλα, Σεργάκη Νικολέτα και Τσότρα Παναγιώτα.

 

Παρά τις δύο ήττες που είχε το σχολείο μας, κατάφερε να κερδίσει δύο αγώνες και έτσι να κατακτήσει την τέταρτη θέση. Ωστόσο, μεγαλύτερη βαρύτητα αποδίδεται στο ομαδικό πνεύμα που καλλιεργήθηκε μεταξύ των μαθητριών, καθώς και στη συνεργασία η οποία αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση έτσι ώστε επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος. Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του γυμναστή του σχολείου, Δημήτρη Μελισσίδη, ο οποίος ενθάρρυνε και καθοδηγούσε την ομάδα.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αγορά των νέων αθλητικών στολών του Γυμνασίου Φερών που συνετέλεσαν στην άψογη εμφάνισή μας!!!

20160218_112233

20160218_112249

Γιάκατη Ζωή

Ζλάτκου Πασχαλία Γ’1 

Σχολιάστε

Top