Κομπόστα κυδώνι

κυδωνι

ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΚΥΔΩΝΙ

κομπόστα κυδώνι

Υλικά:
1 κιλό κυδώνια
200 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κιλό νερό
1 κουτ. Της σούπας χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα κυδώνια, τα κόβετε σε κομμάτια και αφαιρείτε την καρδιά. Τα βάζετε μέσα σε κατσαρόλα μαζί με το νερό και τον χυμό του λεμονιού και τα αφήνετε να βράσουν ώσπου να μαλακώσουν. Προσθέτετε τη ζάχαρη και μόλις λιώσει τα κατεβάζετε απ’ τη φωτιά.

 Μπακόλα Φ. Τσιαβδαρίδου Κ. Γκουτσιβελάκη Σ.

Σχολιάστε

Top