ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

DSC08770

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΕΡΩΝ συμμετείχε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Άνω Πλατεία Φερών, διοργανώνοντας Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.  Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν τα παιδιά τριών από τα προγράμματα που γίνονται στο σχολείο μας .

Με μεγάλο ενθουσιασμό και μεράκι , έφτιαξαν μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, πλεκτά δημιουργήματα , καθώς και κάρτες και άλλες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το δημιουργικό ταλέντο τους , αλλά και τις επιχειρηματικές τους ικανότητες , πείθοντας τον κόσμο να αγοράσει τα προϊόντα τους!

Παράλληλα ένας μπουφές πολυπολιτισμικός περίμενε τους παρευρισκόμενους , ευγενική προσφορά των μητέρων ,παιδιών που προέρχονται από άλλες χώρες. Έτσι λοιπόν  είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε γλυκά από τη Γερμανία, την Γεωργία , τη Ρωσία , αλλά και σούσι από τη μακρινή Κορέα!

Φυσικά την παράσταση και τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μία φορά το ζεστό κρασί φτιαγμένο με πολύ μεράκι από τον επιστάτη του σχολείου μας! Στην εκδήλωση αυτή τραγούδησε ξένα και ελληνικά τραγούδια ένα παλιός μαθητής του Γυμνασίου, ο οποίος με πολλή μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας!

Υποσχόμαστε ότι το επόμενο Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα είναι το καλύτερο από όλα!

Σχολιάστε

Top