Καρυδόπιτα

Υλικά: 250 γρ. λάδι 500 γρ. ζάχαρη 250 γρ. καρύδια 250 γρ. γάλα 1 κ.γ. σόδα 1 κ.γ.κανέλα 1/2 κ.γ.

Κουνέλι Γιούλπασι

Υλικά: 1 μέτριο κουνέλι 10 σκελίδες σκόρδο 500 γρ. κεφαλοτύρι Αλάτι Πιπέρι 1 κ.γ. αλεύρι 1 κ.σ. βούτυρο Μία σακούλα

ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΙ

ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΙ   ΥΛΙΚΑ  (Για δύο κιλά) 2 κιλά γάλα Αλάτι ½ κιλό   Εκτέλεση: Βράζουμε το γάλα με λίγο αλάτι.

Λικέρ πορτοκάλι

Λικέρ πορτοκάλι   Υλικά: 10 πορτοκάλια 1 λίτρο βότκα (ή εναλλακτικά τσίπουρο) 2 ξυλάκια κανέλας 600 γρ. ζάχαρη   Εκτέλεση:

Nηστίσιμη Σοκολατοπιτα

  Υλικά 1,5 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσης 1,5 κούπες ζάχαρη 6 κουταλιές  της  σούπας  κακάο 1,5 κουταλάκι μαγειρικής

Λικερ Φράουλα

Υλικά:   1 κουπάκι φράουλες ώριμες αλλά όχι λιωμένες 300 γραμμάρια ζάχαρη Τσίπουρο ή βότκα     Εκτέλεση:   Πλένουμε

Top