Ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη!!!

ΑΠΟ: ΧΑΡΑΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - Δεκ• 21•20

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης σας ετοίμασαν μία διαδικτυακή ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης μας.

Αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης

Φυσικά έγραψαν και λίγα λόγια για το σχολείο, έτσι…για να γνωριστούμε καλύτερα!!!
3

Λ.Τ.

Το 3ο Δημοτικό σχολείο Πολίχνης έγινε το 2009 και είναι ένα από τα πιο σπάνια σχολεία που έχουν σε όλες τις τάξεις προτζέκτορες. Έχει 20 δασκάλους και μας βοηθούν να μάθουμε και να σπουδάσουμε.

Στον κάτω όροφο είναι οι Α΄ και οι Β΄ τάξεις. Επίσης στον κάτω όροφο είναι το κυλικείο, η αίθουσα εκδηλώσεων, το γραφείο του διευθυντή, το γραφείο των δασκάλων και οι τουαλέτες. Στον επάνω όροφο είναι οι υπόλοιπες τάξεις και το τμήμα ένταξης, που η δασκάλα είναι πολύ καλή.

Στο γήπεδο έχει πολλές γραμμές και πράσινες μπασκέτες. Στο πάνω γήπεδο έχει βρύσες και είναι μία μεγάλη αυλή. Πιο δίπλα έχει μια μικρή αυλή με μαύρο πάτωμα. Κάτω στο πάτωμα έχει λίγα παιχνίδια για να παίζουν τα πρωτάκια. Επίσης εκεί παίζουμε βόλεϋ. Το σχολείο μας έχει και μία τρίτη πολύ μικρή αυλή με παγκάκια. Στο κυλικείο μας πουλάει κουλούρι, τυρόπιτα, σάντουιτς, πίτσα, πεϊνιρλί, μπουγάτσα και πολλά άλλα.

Το σχολείο μας είναι πολύ καθαρό και μας προστατεύουν από τα μικρόβια για να μην κολλήσουμε αρρώστιες. Νομίζω πως το σχολείο μας το βάφουν κάθε χρόνο.

Το σχολείο μας χτίστηκε πάνω σε ένα στρατόπεδο. Το στρατόπεδο αυτό σταμάτησε να λειτουργεί το 1980.

Τα παιδιά της Γ΄ δημοτικού πάνε κολυμβητήριο δίπλα στο σχολείο με τον κύριο Γιώργο, τον γυμναστή, που έχει τις Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεις. Η κυρία Καλλιόπη είναι η γυμνάστρια για τις Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεις.

Η αλήθεια είναι ότι το σχολείο μας είναι ένα από τα πιο καλύτερα. Έχει πολλούς δασκάλους και καλούς που δεν μας μαλώνουν με το παραμικρό.

Δ.Κ.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο είναι το καλύτερο σχολείο με τους καλύτερους εκπαιδευτικούς.

Η αυλή του σχολείου μας είναι τεράστια και μπορούμε να παίξουμε με ελευθερία.
1

Μ.Α.

Το σχολείο είναι τέλειο και μου αρέσει. Είναι χάλια γιατί δεν παίζουμε playstation.

Α.Τ.

Το σχολείο μου είναι πολύ όμορφο γιατί έχει τα πάντα, όπως π.χ. ασανσέρ. Επίσης είναι πολύ ψηλό.
2

Σχολιάστε

Top