Πώς πέρασα το τριήμερο της Αποκριάς;

ΑΠΟ: ΚΑΖΑΡΑ ΕΛΕΝΗ - Απρ• 04•22
Πώς πέρασα το τριήμερο της Αποκριάς;

Το τριήμερο της Αποκριάς περάσαμε τέλεια και μοιραζόμαστε μαζί σας πληροφορίες… Εσείς πώς τα περάσατε;

 

Πέρασα πολύ καλά το τριήμερο της Αποκριάς. Έπαιξα με τον σκύλο μου και με την φίλη μου την Κλέα πετάξαμε χαρταετό. Ο χαρταετός μας πέταξε πολύ ψηλά, αλλά μετά σταμάτησε ο αέρας και φύγαμε. Πήγαμε βόλτα τον σκύλο μου και έπαιξε με άλλα σκυλάκια. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι μου και κάναμε σκέιτμπορντ στην αυλή μας. Είδαμε βιντεάκια στο τικ τοκ και παίξαμε με τις κούκλες ως αργά το βράδυ.

 

Πέρασα πολύ καλά.

Έφτιαξα ένα καραβάκι.

Την Καθαρά Δευτέρα πέταξα τον χαρταετό μου πολύ ψηλά.

Μετά πήγα σπίτι κι έπαιξα στο τάμπλετ Fifa με τον φίλο μου.

 

Εγώ το τριήμερο πέρασα φανταστικά. Την Παρασκευή ήρθε ο ξάδερφός μου ο μικρός στο σπίτι μου. Παίξαμε, γελάσαμε, διασκεδάσαμε. Στις δέκα η ώρα πήγαμε για ύπνο. Το πρωί φάγαμε πρωινό, παίξαμε τάμπλετ και μετά πήγαμε στη γιαγιά και τον παππού. Την Καθαρά Δευτέρα πετάξαμε τον χαρταετό μας. Ο χαρταετός μας πήγε πολύ ψηλά. Το απόγευμα είχε πολύ κρύο. Ήμασταν σαν παγάκια. Κολλήσαμε σαν τις βδέλλες στα καλοριφέρ για να ζεσταθούμε. Μόλις ζεσταθήκαμε, φάγαμε τοστ και αντί για ψωμί βάλαμε λαγάνα.

 

Το Σάββατο ξύπνησα χαρούμενη, γιατί ήταν τα γενέθλιά μου. Έφαγα και άνοιξα τα δώρα μου. Μετά πήγα με τη γιαγιά μου στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσουμε. Αργότερα ήρθαν οι φίλοι μου και περάσαμε υπέροχα! Βέβαια, κάναμε χάλια όλο το σπίτι και χαλάσαμε ένα κουρτινόξυλο. Κοιμήθηκε μια φίλη μου στο σπίτι μας και περάσαμε υπέροχα.

 

Την Κυριακή ξύπνησα και έφυγα. Μετά έφυγε η φίλη μου και πήγα στη γιαγιά μου. Εκεί ήταν η ξαδέρφη μου και παίξαμε. Αργότερα μίλησα με την φίλη μου στο μέσσεντζερ. Την Καθαρή Δευτέρα, αφού ετοιμαστήκαμε, πήγαμε με τον αδερφό μου και τους γονείς μου να πετάξουμε χαρταετό. Όμως, χάλασε και πήγαμε στο σπίτι και πήραμε άλλο χαρταετό. Αυτός ο χαρταετός πετούσε πολύ ψηλά. Αργότερα πήγαμε για καφέ και για φαγητό.

 

 

Σχολιάστε

Top