Διατροφικές συνήθειες Ν. Κορέας

Διατροφικές συνήθειες Ν. Κορέας
Άλλη μια ιδιαίτερη χώρα της ανατολικής Ασίας με διατροφικό ενδιαφέρον είναι η Ν. Κορέα. Το κλίμα της είναι εύκρατο με ψυχρούς ξερούς χειμώνες και θερμά ξερά καλοκαίρια. Στη χώρα παράγονται ρύζι, πατάτες, καλαμπόκι, κεχρί, σιτάρι, κριθάρι, καπνός, βαμβάκι, όσπρια και πολλά είδη φρούτων και λαχανικών. Tα πιο δημοφιλή φαγητά τους είναι τα noodles, soondubu jiggae (τόφου, προϊόν από γάλα σόγιας),seolleongtang( σούπα), dukbokkie( κέικ ρυζιού), yangnyeom tongdak ( καρυκευμένο τηγανητό κοτόπουλο)

Κι αν τα ονόματα των φαγητών σας φαίνονται ακατανόητα κι όλα σας μοιάζουν ίδια, αφού μάθετε να τα λέτε, θα σας δώσουμε και συνταγές…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης