Ημέρα Αθλητισμού 2015

athletic day

5 Οκτωβρίου 2015  «Ημέρα αθλητισμού»

 

 

Ήταν ημέρα αθλητισμού αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες.

Την ημέρα του αθλητισμού τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης παρουσίασαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, τις ομαδικές εργασίες που είχαν κάνει σχετικά με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες. Λίγο πριν την παρουσίαση οι αντίστοιχες ομάδες των δύο τμημάτων συνεργάστηκαν με σκοπό την κοινή παρουσίαση των θεμάτων τους. Η όλη παρουσίαση ήταν ευχάριστη και συναρπαστική αφού κάθε ομάδα είχε ετοιμάσει power point και αφίσες για το θέμα της.

Έτσι μάθαμε για την ιστορία, τα αγωνίσματα, τα σύμβολα, τον ύμνο, τους αθλητές και τους Ολυμπιονίκες των Ολυμπιακών αγώνων. Τέλος ενημερωθήκαμε για τους Παραολυμπιακούς και Χειμερινούς αγώνες και παρακολουθήσαμε βίντεο με τη συμμετοχή συμμαθητή μας στην ενόργανη γυμναστική. Πραγματικά ήταν υπέροχος.

Την επόμενη ώρα βγήκαμε στο προαύλιο και αφού χωριστήκαμε σε ομάδες και παίξαμε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και βόλεϊ αναπήρων, κάτι που μας εντυπωσίασε.

Τέλος, παίξαμε ομαδικά επιτραπέζια παιχνίδια στην τάξη με θέμα «Εμείς και τα συναισθήματα» και «Εμείς και τα αγωνίσματα» από το βιβλίο «Η Δέσποινα και το περιστέρι».

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη αθλητισμό!

Οι μαθητές του ΣΤ2

Σχολιάστε

Top