ΖΩΔΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

Δεν γνωρίζουμε αν πιστεύετε στα ζώδια και αν ασχολείστε με τις προβλέψεις που αφορούν το ζωδιακό κύκλο.  Για μερικούς η ενασχόληση μ” αυτά γίνεται σε καθημερινή βάση, ενώ για άλλους είναι εντελώς αδιάφορα.  Σε κάθε περίπτωση επιλέξαμε να παρουσιάσουμε μια διαφορετική πλευρά των ζωδίων, δίνοντας τη χιουμοριστική πλευρά τους.

ΚΡΙΟΣ             ΤΑΥΡΟΣ         ΔΙΔΥΜΟΣ     ΚΑΡΚΙΝΟΣ      ΛΕΩΝ

21/3-20/4       21/4-20/5     21/5-21/6         22/6-22/7       23/7-23/8

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ    ΖΥΓΟΣ           ΣΚΟΡΠΙΟΣ       ΤΟΞΟΤΗΣ      ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

24/8-22/9       23/9-22/10    23/10-22/11      23/11-21/12      22/12-20/1

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ                         ΙΧΘΥΣ

20/1-19/2                             20/2-20/3

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Κριέ ζεις την ζωή σου στο έπακρο!!!!!! Είσαι δυναμικός και αυθόρμητος, ένα πραγματικά ριψοκίνδυνο πλάσμα. ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ Έχεις το χάρισμα να μαγνητίζεις και να ενθουσιάζεις τους ανθρώπους. Όμως πρόσεχε να μην τους απωθήσεις στο τέλος εξαιτίας των απερισκεψιών σου και των κακιών σου που δυστυχώς δεν κρατάς.

ΤΑΥΡΟΣ: ΤΑΥΡΟΣΛατρεύεις την κομψότητα, την άνεση, την ομορφιά και αυτά είναι τα τρία στοιχεία σου που μας τραβάν σε εσένα. Επιπλέον είσαι πραγματικά ένα επίμονο και πεισματάρικο άτομο και πολλές φορές κάνεις σαν μωρό χωρίς λόγο. Θέλεις τα πράγματα να γίνονται με το δικό σου τρόπο.  Να μη τολμήσει κανείς να σου φέρει αντίρρηση αμέσως….

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δίδυμε, μαζί σου όλοι περνούν μια ευχάριστη ώρα και δεν βαριούνται ποτέ μα ποτέ. Είσαι ένα χαρούμενο και περίεργο πλάσμα που θέλει να μαθαίνει τα πάντα και να ξέρει όλους τους κανόνες.  Αλλά τι να τους κάνεις τόσους κανόνες αφού στο κάτω, ΔΙΔΥΜΟΙ κάτω δεν τους ακολουθείς!!!!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκίνε, καρκινάκι είσαι ένα ευαίσθητο ζώδιο που αφήνεις την ευαισθησία σου να σε επηρεάσει και αρνητικά. Κύρια χαρακτηριστικά σου είναι  η γκρίνια σου που δεν αντέχεται και η χαρακτηριστική σου μνήμη.

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα είσαι γεννημένος ηγέτης και έχεις μία δυναμική προσωπικότητα.  Λαμπιρίζεις ολόκληρος ΛΕΩΝκαι εμείς θαμπωνόμαστε!!!!!! Τι να πω δεν έχεις κανένα ελάττωμα εκτός αν εξαιρέσουμε πως θες να έχεις πάντα τον έλεγχο (όχι, λυπάμαι, δεν γίνεται) και μερικές φορές γίνεσαι  εγωιστής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρθένε  είσαι ένα άτομο πρόθυμο να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη την βοήθειά σου, χωρίς αντάλλαγμα.  Είσαι αρκετά ήσυχος και πανέξυπνος με κοφτερό μυαλό, γεγονός που μας κάνει να εξαρτόμαστε από εσένα. Όμως η αλήθεια είναι πως βαριόμαστε μαζί σου, γιατί δεν θέλεις να κάνεις αλλαγές και να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου.OH NOOOOO!!!!!!!!

ΖΥΓΟΣ: Εσύ Ζυγέ, τόσο γλυκύτατο και ευγενέστατο άτομο, κερδίζεις απευθείας μόνο με ένα  ζεστό σου  χαμόγελο τον άλλον. Όμως πρόσεχε!!!!!! Όσο εύκολα μπορείς να τους κερδίσεις τόσο εύκολα και να τους χάσεις, εξαιτίας του γεγονότος ότι ΖΥΓΟΣείσαι αναποφάσιστος και ευθυνόφοβος. Έτσι συγχύζονται και απογοητεύονται. Παρόλα αυτά είσαι ένα συναισθηματικό πλάσμα που σου αρκεί μόνο η αγάπη των άλλων για να είσαι χαρούμενος. Τι γλυκό!!!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σκορπιέ σταμάτα επιτέλους να είσαι τόσο καχύποπτος και μην προσπαθείς συνέχεια να διαβάσεις και να ψυχολογήσεις τους άλλους. Απόλαυσε τη ζωή σου χωρίς φόβους!!!!! Συνέχισε να αγαπάς βαθιά και αληθινά όπως κάνεις, αλλά όχι το χρήμα επικεντρώσου καλύτερα στους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι όμως πως μόνο εσύ έχεις την δύναμη να γεννιέσαι ξανά μέσα από τις στάχτες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη είσαι ένα ανεξάρτητο και περιπετειώδης πλάσμα που πορεύεται στη ζωή πάντα με αισιοδοξία.ΤΟΞΟΤΗΣ Ναι έχεις σίγουρα πείσμα και δεν παύεις να είσαι αυθόρμητος, παρορμητικός και κατά συνέπεια να γίνεσαι αθυρόστομος κυρίως όταν τσακώνεσαι. Το ξέρουμε πως τα ψέματα σε νευριάζουν αλλά μήπως δεν φταίνε μόνο οι άλλοι;;;

ΚΡΙΟΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα από τα ελαττώματά σου Αιγόκερε είναι η μανία σου για την εργασία.  Μην ξεχνάς ότι εκτός από την δουλειά έχεις ανάγκη να ασχοληθείς και με την προσωπική σου ζωή. ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η ζωή θέλει και λίγη τρέλα. Αλλά για αν τα λέμε και όλα, είσαι φιλόδοξος και υπεύθυνος γεγονός που σε κάνει αξιόπιστο. Επιπλέον έχεις και πειθαρχία σε αντίθεση με κάποια άλλα ζώδια (Για σας λέω Κριαράκια)!!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχόε είσαι ένα εκρηκτικό ζώδιο που μπορεί να σοκάρει τους άλλους με μεγάλες ανατροπές στη ζωή του τελείωςΥΔΡΟΧΟΟΣ ξαφνικά. Είσαι απρόβλεπτος, πώς να το κάνουμε; Καλύτερα να σε προσέχουμε. Είμαστε και πολλοί αφού γίνεσαι εύκολα συμπαθής και έχεις πολλούς φίλους.

ΙΧΘΥΣΙΧΘΥΣ: Ιχθύ αυτό που μου αρέσει σε εσένα είναι το γεγονός ότι οδηγείσαι καθαρά από το συναίσθημα και δεν λειτουργείς με τη λογική. Βέβαια αυτό μπορεί να έχει και κακές επιπτώσεις πολλές φορές.Becareful!!!!!!!  Είσαι και συμπονετικός που συχνά μελαγχολείς ή γίνεσαι θύμα των άλλων. Αλλά όταν νευριάσεις τελείωσαν αυτά, όλοι σωπαίνουν.

Κωνσταντίνα Καλαθά και Σταματίνα Γιούτα

Σχολιάστε

Top