ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Η φετινή χρονιά ήταν μια αρκετά καλή χρονιά για τους λάτρεις του κινηματογράφου και πολλές ταινίες ήρθαν στο προσκήνιο οι οποίες αγαπήθηκαν πολύ από πολλούς ανά τον κόσμο λόγω του αψεγάδιαστου σεναρίου και των συναρπαστικών ειδικών εφέ ,τα οποία είχαν πολύ μεγάλο κόστος, αλλά η σκληρή δουλειά των ηθοποιών και των υπολοίπων βοηθών ανταμείφτηκε. Τέλος πάντων, το 2016 πέρασε και γι’αυτό η συντακτική ομάδα της εφημερίδας θα ήθελε να σας συμβουλέψει με μία σύντομη λίστα για τις αναμενόμενες ταινίες για το 2017!

  1. 1.    Kong: Skull Island kong-skull-island-image-1   

Βασισμένο στην ταινία King Kong. Διαδραματίζεται μια συνηθισμένη αποστολή στο χαμένο νησί, που μετατρέπεται σε μια καταστροφή. Από την αρχή, η ομάδα των εξερευνητών καταλαβαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη εκεί. Ωστόσο, εξακολουθούν να αγνοούν ότι δεν είναι ο ιδιοκτήτης του νησιού αυτός που πρέπει να φοβούνται, και ότι έχουν πλέον μπει στην περιοχή του μυθικού Κονγκ.

2.Guardians of the Galaxy Vol. 2guardians-of-the-galaxy-vol-2

Ο Peter Quill διαμορφώνει τη δική του ομάδα,  βρίσκει αληθινούς φίλους, και τελικά γίνεται σεβαστός από όλους. Το μόνο πράγμα που τον ανησυχεί τώρα είναι οι γονείς του. Ξέρει ότι ο πατέρας του είχε χαθεί κάπου στο διάστημα. Αλλά ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος; Αυτή την άνοιξη, θα ανακαλύψουμε την απάντηση.

3.Spiderman Homecoming

Αφού έκλεψε τις εντυπώσεις στο Captain America: Civil War, ο Tom Holland επιστρέφει στον ρόλοSpider-Man-Homecoming του ανθρώπου αράχνη υπό την καθοδήγηση της Marvel. Αποτελεί reboot των  σειρών  ταινιών  του Spider-Man και The Amazing Spider-Man. Η ιστορία αφορά τον μαθητή Peter Parker και τις υπερφυσικές δυνάμεις που αποκτά. Στη Νέα Υόρκη αυτή τη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Vulture, Shocker και Tinkerer.

 

4. Fast & Furious 8

maxresdefault-1Μετά τον απροσδόκητο χαμό του Paul Walker ο οποίος συνδέθηκε με τη σειρά, δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε νέα ταινία The Fast and the Furious χωρίς αυτόν. Η ιστορία θα διαδραματίζεται σε Νέα Υόρκη και Κούβα αποτελώντας την πρώτη ταινία του Hollywood που γυρίζεται στο νησί της Καραϊβικής. Ο πρωταγωνιστής μας Dominic Toretto που υποδύεται ο Vin Diesel, μετά που τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον Brian O’Conner, έρχεται αντιμέτωπος με έναν απροσδόκητο εχθρό.

 

5. LIFE

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία του 6μελούς πληρώματος στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό [ISS], που MV5BN2M1MjY0OTMtNDJkMy00YjY3LTk3ZGMtYjhiMWU5YWJhOTNjL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMzU5NjU1MDA@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_ανακτά από τον πλανήτη Άρη το όχημα Mars rover, μαζί με δείγματα από την επιφάνεια του εδάφους του κόκκινου πλανήτη. Όμως, μέσα στο χώμα που συνέλεξε το όχημα βρίσκεται και ένας απολιθωμένος οργανισμός. Εκστασιασμένο, το πλήρωμα προσπαθεί να αναδομήσει τον οργανισμό και σύντομα το καταφέρνει, φτάνοντας έτσι σε μια απο τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της ανθρώπινης ιστορίας: την πρώτη απόδειξη εξωγήινης ζωής στον Άρη. Όμως καθώς ο εξωγήινος οργανισμός αρχίζει να μεγαλώνει, η απρόσμενη ευφυΐα του αρχίζει να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα μέλη του πληρώματος του σταθμού, που πλέον καλούνται να δώσουν μια μάχη για την επιβίωση τους.

 

Σεραφείμ Σίννης

Σχολιάστε

Top