Υλικά:
- 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 2 κουτ. γλυκού στιγμιαίος καφές
- 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 250 ml (1¼ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 2 βάσεις μαρέγκα
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζετε την κρέμα γάλακτος και -μόλις πάρει βράση- την κατεβάζετε από τη φωτιά, ρίχνετε την Κουβερτούρα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Βάζετε την κατσαρόλα στο ψυγείο για να κρυώσει λίγο το γλάσο.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου προσθέτοντας και τον καφέ.
Απλώνετε την Κρέμα ανάμεσα στις 2 μαρέγκες και από πάνω ρίχνετε το γλάσο με την λιωμένη κουβερτούρα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει.
Συντάκτες : Θανάσης και Θοδωρής
Πηγές: http://www.sintages-jotis.gr/1168/el/Xristougenna/