
Την Κυριακή του Πάσχα γίνεται το ψήσιμο του οβελία. Νωρίς το πρωί σηκώνονται οι άντρες για να ετοιμάσουν την ψησταριά και οι γυναίκες για να φτιάξουν διάφορα μεζεδάκια για το τραπέζι. Το μεσημέρι μαζεύονται όλοι οι συγγενείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείοι, θείες και ξαδέρφια για να φάνε όλοι μαζί. Αφού φάνε τσουγκρίζουν τα αυγά τους ο ένας με τον άλλο. Στο τέλος ανταλλάζουν όλοι από ένα δωράκι και ο καθένας με τη σειρά του φεύγει.
Αρχισυντάκτης: Έξαρχος Δημήτριος