Ελένη Φουρέιρα

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στης. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στονκι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα Ξεκίνησε την σόλο σταδιοδρομία της αμέσως μετά τη διάλυση του συγκροτήματος Mystique. Το Φεβρουάριο του 2010, ήταν υποψήφια μαζί με τονκαι τον ράπερ Don’t Ask στον ελληνικό τελικό τηςμε το τραγούδι «Η κιβωτός του Νώε». Το τραγούδι κέρδισε την δεύτερη θέση, πίσω από τοOPA!του.

Τον Μάιο του 2010 εμφανίστηκε στα τραγουδώντας την ελληνική έκδοση του κομματιού «Chica Bomb» σε συνεργασία.elni-foureira

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ξεκίνησε εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί «Anodos» μαζί με τουςκαι Ηλία Βρεττό, για τη χειμερινή σεζόν 2010-2011. Επιπλέον, συμμετείχε στο φιλανθρωπικό show του«Just the two of us», μαζί με τον τραγουδιστηκαι μαζί κατάφεραν να κερδίσουν την 1η θέση.Το Δεκέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με τίτλο «Ελένη Φουρέιρα» από τη Universal Music Greece, ενώ ένα μήνα αργότερα έγινε πλατινένιος.

 

 

Πηγή: Βικιπαίδεια

 

Συντάκτης: Ευλαμπία

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης