Η ζωή της Δέσποινας Τσούτσα

image0-2 Δέσποινα Τσούτσα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Δέσποινα Τσούτσα γεννήθηκε το 2000 (ηλικία 22χρονών) στη Λάρισα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος.Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Θα Γίνει της Πολυκατοικίας (2019), Ήλιος (2020).

 

Από πολύ μικρή ήξερα ότι θέλω να κάνω κάτι με το οποίο να χαίρεται ο  κόσμος. Μετά αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, γιατί ήθελα να κάνω  πάρα πολλά επαγγέλματα χωρίς να τα σπουδάσω. Ήθελα να μπορέσω να περάσω  από όλα τα επαγγέλματα μέσα από τους ρόλους μου.

Κι εγώ δεν μπορώ χωρίς τη μαμά μου! Ό,τι κι αν συμβεί θα πάρω αμέσως  τηλέφωνο τη μαμά μου. Ακόμα κι αν έχουμε μαλώσει προηγουμένως. Με τη  μαμά μου είμαστε μια γροθιά, όπως και με τον αδελφό μου και με τη γιαγιά  μου. Είμαστε πολύ αγαπημένη οικογένεια. Είμαστε όπως ακριβώς στο  σίριαλ. Η μαμά, εγώ και ο αδελφός μου. Πραγματικά, η δομή της  οικογένειάς μου είναι ίδια με τον «Ήλιο». Όταν διάβασα το σενάριο είπα  «δεν το πιστεύω».

despoina-tsoutsa-512x768Περνάω τις φάσεις μου με τη μόδα. Βλέπω, για παράδειγμα, κάτι στο  Netflix και πειραματίζομαι με το στυλ μου. Μου αρέσει να δοκιμάζω  τάσεις. Δεν υπάρχει κάτι που θα με κάνει να πω «αυτό δεν θα το φορέσω  ποτέ»Αυτό που έκανα όμως πολύ όταν ήμουν μικρή, ακόμα και πολύ πιτσιρίκι,  είναι να πηγαίνω σε παραστάσεις, να παίρνω το πρόγραμμα, να το διαβάζω  ολόκληρο και μέχρι να πάω στην επόμενη, ανέβαζα αυτή την παράσταση μόνη  μου στο σπίτι. Με κοινό τους γονείς και τον αδερφό μου. Έκανα όλους τους  ρόλους. Νομίζω τους βασάνιζα (γελάει). Έβλεπα το θέατρο και ήθελα να  είμαι πάνω. Έλεγα στους γονείς μου ότι μια μέρα θα είμαι στη σκηνή.  Έστηνα λοιπόν παράσταση και τους έβαζα να κάνουν ησυχία, απαγόρευα τα  κινητά. Αυτό το έκανα το απόγευμα. Το βράδυ έπιανα το καραόκε που έχω  και ακολουθούσε η τραγουδίστρια Δέσποινα ποινα. Οποτε μαλλον δεν περνουσαν καλα.

 

 

 

 

 

despoina-tsoutsa-ZvnbxK-800x_

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

 

Βασιλική- Βίκυ Τ           Ρεγγίνα Ντορζη☺????????????????????

 

 

πηγές nitro magazine.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης