Εγώ στην απαίρεση είμαι ο φρώτος! – Ντάνι, ο πρωταθλητής του κόσμου

ΑΠΟ: pigi v - Μάι• 24•15

   Τίτλος: Εγώ στην απαίρεση είμαι ο φρώτος! (Τρύφωνας ο παπαγάλος)

   Ήρωες: Αλεξάνδρα, Μάριος, Γονείς, Κ. Καλλιόπη, Τρύφωνας, Σάρα, καναρίνι.

   Υπόθεση: Η Αλεξάνδρα και ο Μάριος είναι δύο αγαπημένα αδέρφια. Κάποια στιγμή ο Μάριος έχει ένα μυστικό. Η Αλεξάνδρα θέλει να το μάθει γι΄αυτό μερικές φορές τσακώνεται μ αυτόν. Όμως, ο Τρύφωνας, ο παπαγάλος που μένει στο δίπλα σπίτι μαζί με την Κ. Καλλιόπη, την Σάρα την παπαγαλίνα και το καναρίνι, τους κάνει να ξεχνάνε τις άσχημες στιγμές με τα ξεκαρδιστικά αστεία του. Επίσης, ο Τρύφωνας είναι πειραχτήρι και μπερδεύει το π με το φ. Η Σάρα τον Σάκη Ρουβά τον λέει «κουβά» και την Άννα Βίσση την λέει «βλίση». Το καναρίνι είναι μυγιάγγιχτο.

   Σας προτείνουμε, λοιπόν, να διαβάσετε κι εσείς αυτό το βιβλίο και να περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί με τον Τρύφωνα.

   Απόστολος Κ. Γ1    35ο Δ.Σ. Πατρών

2049

ΤΙΤΛΟΣ: «ΝΤΑΝΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Αυτό το βιβλίο μου άρεσε ιδιαίτερα επειδή ήταν περιπετειώδες . Ο συγγραφέας του ο Ροναλντ Νταλ. Θα έλεγα να το διαβάσουν όλα τα παιδιά στις καλοκαιρινές διακοπές .

Ο Ντάνι θαυμάζει πολύ τον πατέρα του.

Ήταν μόλις τεσσάρων μηνών όταν πέθανε η μαμά του κι ο πατέρας του τον μεγαλώνει μόνος του. Αγαπάει  πολύ ο ένας τον άλλον.

Μα ξαφνικά ο Ντάνι ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του κρύβει ένα μεγάλο και φοβερό μυστικό που θα τους οδηγήσει σε μια τρελή περιπέτεια και θα τους βάλει σε μεγάλους μπελάδες .

Σπύρος Δ.  Γ1 35ο Δ.Σ. Πατρών

Σχολιάστε

Top