Η επίσκεψή μας στο ζωολογικό μουσείο του Πανεπιστημίου Πατρών

Την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 κάναμε μια επίσκεψη στο Μουσείο Ζωολογίας. Μόλις μπήκαμε μέσα στο κτίριο συναντήσαμε τον κύριο που θα μας ξεναγούσε. Το Μουσείο είναι γεμάτο με ζώα ταριχευμένα. Εκεί είχε πολλά μεγάλα και παράξενα ζώα. Φαίνονταν όλα τόσο αληθινά. Αφού ξεναγηθήκαμε σε όλες τις βιτρίνες, συζητήσαμε ποια ζώα μας έκαναν εντύπωση. Ήταν μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη.
Ιουλία.Κ.
Στο Μουσείο Ζωολογίας είδα διάφορα ζώα και ψάρια, κάποια μέσα σε ειδικά βάζα με οινόπνευμα για να διατηρούνται. Είδα ένα μεγάλο πύθωνα, που έφτανε τα 5 μέτρα. Ο κύριος που μας ξεναγούσε μας έδειξε τα σαγόνια μιας φάλαινας και τους καρχαρίες.
Χρίστος.Μ.

Χτες που πήγαμε στο μουσείο ζωολογίας είδαμε έναν μεγάλο πύθωνα, δέρματα φιδιών,σαλιγκάρια, κοχύλια, χταπόδια, αστερίες, γύπες, νυφίτσες, πελεκάνους, οχιές και σκαντζόχοιρους.
Κλεάνθης.Κ.

Χτες επισκεφθήκαμε το μουσείο ζωολογίας. Είδαμε έναν πύθωνα που ήταν πέντε μέτρα. Δεν έχει δηλητήριο, όταν είναι ζωντανός και δε σκοτώνει χωρίς λόγο…
Νικόλας.Κ.
…Στην είσοδο του Τμήματος μας υποδέχτηκε ένας κύριος, που μας μίλησε για τα ζώα της θάλασσας και της ξηράς.Μας είπε ακόμα για τα ερπετά , για τα θαλασσινά ζώα, για πουλιά και άλλα. Τα συναισθήματά μου ήταν πολύ ωραία γιατί τα ζώα μου αρέσουν πολύ και θα ήθελα να ξαναπάω.
Δημήτρης Μ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης