Καλό Καρναβάλι 2015

ΑΠΟ: pigi v - Φεβ• 27•15

   Το Καρναβάλι μου αρέσει πάρα πολύ, μου αρέσει πολύ η παρέλαση αλλά και οι χοροί που γίνονται. Φέτος πήγα σε πολλούς χορούς. Στο σχολείο μου είχα δηλώσει συμμετοχή με τη φίλη μου, την Ηρώ, και χορέψαμε DANCING. Ήθελα να κάνω έκπληξη στη μαμά μου, αλλά δεν έβαλαν το τραγούδι μας. Βέβαια, χορέψαμε, αφού παρακαλούσε η μαμά μου και η μαμά της Ηρώς. Χορέψαμε άλλο τραγούδι, αλλά δε μας είδε κανείς. Δεν πειράζει, γιατί πήγα στο χορό της Βασιλικής και χορέψαμε πολύ με τις φίλες μου.

car.mik

   Την Παρασκευή πήγαμε με τη μαμά μου και πήραμε τις στολές, οι οποίες μας άρεσαν πάρα πολύ. Γράψαμε από μια λίστα με τον αδερφό μου τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας. Έτσι πήγαμε στο Jambo. Και το αγοράσαμε όλο. Πήραμε σπρέι, κομφετί, σερπαντίνες και σφυρίχτρες. Το τελευταίο και το καλύτερο ήταν το πιστόλι που έβγαζε κομφετί. Αλλά αγόρασα και φουσκάλες.

   Στο καρναβάλι βγήκα με τις φίλες μου, την Κωνσταντίνα και τη Βασιλική. Είχαμε ντυθεί πιγκουίνοι. Την Κυριακή, αφού φάγαμε το πρωινό μας, βάλαμε τις στολές μας, βαφτήκαμε, πήραμε τις τσάντες μας και μας πήγε ο μπαμπάς στο σημείο όπου μας περίμεναν οι φίλοι μας. Μέχρι να ξεκινήσει η παρέλαση, χορεύαμε και κάναμε πόλεμο με κομφετί, σερπαντίνες και σπρέι. Με το που ξεκινήσαμε, ο μπαμπάς της Βασιλικής φύσηξε τη μεγάλη κόρνα. Τρέχαμε, γελάγαμε, πέφταμε κάτω, χορεύαμε, πετάγαμε κομφετί και δεν κατάλαβα πώς φτάσαμε στο τέλος.

   Μετά ήταν πολύ ωραία, γιατί πήγαμε για φαγητό όλοι μαζί. Κάτσαμε στον πάνω όροφο  του μαγαζιού και βλέπαμε τα άρματα.

   Όταν τελειώσαμε το φαγητό, κατεβήκαμε στο λιμάνι, κάναμε βόλτες με την άμαξα και, επιτέλους, ήρθε η ώρα για το λούνα παρκ. Παίξαμε πάρα πολύ ώρα και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Γυρίσαμε στο σπίτι και μας πήρε ο ύπνος πολύ γρήγορα, καθώς ήμασταν κουρασμένοι.

Μαρία Π. Β2   35 Δ.Σ.

afisa

Σχολιάστε

Top