Οι διακοπές μου

ΑΠΟ: Διαχειριστής - Ιουν• 02•14

Το περασμένο καλοκαίρι τις διακοπές μου τις πέρασα στην Αυστραλία, την πατρίδα του πατέρα μου. Το αεροπλάνο ξεκίνησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Κάναμε μία στάση στο Qatar και συγκεκριμένα στην πόλη Doha. Εκεί  όλοι φορούσαν κελεμπίες και έκανε πολύ ζέστη.
Μετά από  δώδεκα ώρες φτάσαμε στην Μελβούρνη. Στην Μελβούρνη πήγαμε στον ζωολογικό κήπο  όπου είδαμε καγκουρό, κοάλα και είχαμε την ευκαιρία να τα ταΐσουμε. Επίσης είδαμε τα μεγάλα καταπράσινα πάρκα, το Μνημείο των Πεσόντων, τον μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό Flinder’s Street Station, καθώς και το σχολείο που πήγαινε ο μπαμπάς μου.
Ύστερα πήγαμε στο Sydney όπου είδαμε την μεγάλη γέφυρα, το ενυδρείο με τους καρχαρίες και στο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα από διάσημους. Στην Αδελαΐδα πήγαμε σε έναν τεράστιο παιδότοπο και ήταν πολύ ωραία γιατί υπήρχε μία τσουλήθρα που τσούλαγε απότομα!
Στο τέλος πήγαμε στο Περθ όπου είδαμε τα μεγάλα κτίρια και πήγαμε σε ένα εργαστήρι σοκολάτας και μπύρας. Μετά από όλη αυτήν την κούραση αλλά και τον ενθουσιασμό που ζήσαμε πήραμε το αεροπλάνο από το αεροδρόμιο  της Μελβούρνης και πετάμε για την Ελλάδα. Μετά από πολλές ώρες φτάσαμε στην Ελλάδα όπου μας περίμενε ο θείος μου.
Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία.
Συντάκτες: Χαριτίνη Σ. και Ανδρομάχη Σ.

547854

One Comment

Σχολιάστε

Top