Ο πρώτος Ελληνικός φορητός υπολογιστής είναι γεγονός!

ΑΠΟ: nmpako - Ιουν• 09•13

Μια μέρα που είχα μπει στο διαδίκτυο, έψαχνα να βρω κάτι σχετικό με τους υπολογιστές, μία από τις σελίδες που επισκέφτηκα έλεγε για κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε και εσάς όπως  έκανε κι εμένα. . Μίλαγε για ένα νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή, made in GR (Greece – Hellas ).  Ο πρώτος Ελληνικός φορητός υπολογιστής είναι γεγονός!

Στην παρουσίασή του αναφέρονταν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά: α)  οικολογικός, β) οικονομικός,  λειτουργεί κατά 50% με ηλεκτρικό ρεύμα και κατά 50% με εναλλακτική ενέργεια.  Έχει τεράστια αυτονομία, μεταφέρεται  εύκολα παντού, λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες.

H νέα τεχνολογία e-Don-Key εξασφαλίζει λιγότερα λειτουργικά προβλήματα και μεγαλύτερη μακροβιότητα, διότι το υλικό στο οποίο οφείλει την μεταφορά  του έχει ζωή περίπου 30-40 χρόνια  στα νέα μοντέλα. Διαθέτει διπλή κεραία για wi-fi  σύνδεση.

Ο κάθε υπολογιστής e-Don-Key συνοδεύεται από μια ανατομική βάση, εφοδιασμένη με σύστημα κατά των κραδασμών. Αν κάποιος αγοράσει μέχρι τις 30/5/2013 ένα από τα νέα  μοντέλα, του προσφέρεται εντελώς δωρεάν ένας ασύρματος πλοηγός  για ευκολότερη χρήση, καθώς και μια θήκη για CD , από ανθεκτικό υλικό.

Φορητοί υπολογιστές e-Don-Key… ό,τι πιο πρωτοποριακό στην Ελληνική αγορά.

Aν είναι να πάρετε τα βουνά, φροντίστε να είστε τουλάχιστον σωστά εξοπλισμένοι. Πάει παντού, έχει περάσει πολλά τεστ κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η πηγή μου: http://afmarx.wordpress.com/2007/11/02/e-don-key/     προσπέλαση 2/6/2013

 

Ιωάννα Ν.

 

 

Καταγραφή

 

Σχολιάστε

Top