Ο χορός του σχολείου μας

ΑΠΟ: pigi v - Φεβ• 27•15

   Ο αποκριάτικος χορός του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015, στο κέντρο «Συμπόσιο».

    Το «Συμπόσιο βρίσκεται κοντά στην οδό Κανελοπούλου και είναι πολύ όμορφο, άνετο και με πολλούς ωραίους χώρους και αίθουσες.

    Ο χορός άρχισε στις 8:00 το απόγευμα. Αρχικά, μικροί και μεγάλοι μεταμφιεσμένοι με τις στολές τους έμπαιναν μες στο μαγαζί, έπαιρναν το εισιτήριό τους και ένα γυαλιστερό βραχιολάκι που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και έμπαιναν στην αίθουσα για πολύ χορό και … διασκέδαση.

    Μετά από λίγη ώρα, αφού είχαν έρθει όλοι, πολλοί σερβιτόροι πρόσφεραν γεύματα και αναψυκτικά στα παιδιά και στους γονείς τους. αφού φάγαμε όλοι, ο πρόεδρος του Συλλόγου πέταξε στα παιδιά πακέτα με κομφετί και σερπαντίνες και μετά ακολούθησε ένας διαγωνισμός που είχαν οργανώσει, το Dancing with the stars. Πολλά παιδιά χόρεψαν με ωραία τραγούδια και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

    Καθώς τελείωσε ο διαγωνισμός, τα «όργανα» άρχισαν να παίζουν, δηλαδή, πολλά τραγούδια πλημμύρισαν την αίθουσα και παιδιά με γονείς άρχισαν να χορεύουν.

    Αφού πέρασε κάμποση ώρα, ο Σύλλογος μοίρασε σε κάθε τραπέζι ένα βιβλίο το οποίο έγραφε μέσα διάφορα δώρα που θα κληρώνονταν από τη λαχειοφόρο αγορά. Μετά από λίγο, τα μέλη του Συλλόγου ήρθαν στην αίθουσα με κουτιά γεμάτα λαχνούς που ήταν γεμάτοι δώρα.

    Στη συνέχεια ο Σύλλογος πραγματοποίησε το έθιμο του σοκολατοπόλεμου. Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν από εδώ και από εκεί προσπαθώντας να πιάσουν τις σοκολάτες, μερικά μάλιστα τσακώνονταν. Τελικά όλοι πήραν από λίγες. Μετά ο καθένας πήρε τα δώρα που αντιστοιχούσαν στους λαχνούς του.

    Κατόπιν ξαναχορέψαμε και κάναμε ακόμα ένα διαγωνισμό, το «The Voice». Πολύ ωραία, αν και τα αποτελέσματα των νικητών θα ανακοινώνονταν την Τσικνοπέμπτη.

Ήταν πολύ ωραία και διασκεδάσαμε πολύ!!!!

Ειρήνη Κ. ΣΤ1     35ο Δ.Σ.

Σχολιάστε

Top