ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015

ΑΠΟ: kostas - Φεβ• 27•15

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2015

Το Καρναβάλι είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους που το γιορτάζουμε τον Φεβρουάριο. Φοράμε αστείες στολές, χορεύουμε, γελάμε και πάμε στην παρέλαση!

Φέτος το 35ο δημοτικό σχολείο Πατρών θα συμμετάσχει στην παρέλαση των μικρών και η στολή που θα φοράει θα είναι του Παπουτσωμένου Γάτου. Στην παρέλαση, που παίρνουν μέρος όλα τα σχολεία της Πάτρας, επιτρέπεται να πετάμε σερπαντίνες και κομφετί.

Εύχομαι να περάσουμε καλά στην παρέλαση που θα πάμε όλοι μαζί.

ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!

 Ελένη

Το Πατρινό Καρναβάλι

Το φετινό Καρναβάλι θα είναι πολύ ωραίο γιατί οι δρόμοι θα γεμίσουν μασκαράδες όπως κάθε χρόνο. Διάφοροι άνθρωποι θα ντυθούν με στολές και μάσκες.

Το group που θα βγω εγώ ονομάζεται LALALOUPSY και οι στολές που βγάζει είναι LALALOUPSY.Είναι το νούμερο είκοσι ένα και θα βγει στην παρέλαση του Καρναβαλιού.

Ελπίζω το φετινό Καρναβάλι να είναι όπως το περιμένω και επίσης εύχομαι σε όλους να περάσουν πολύ ωραία και διασκεδαστικά!!!!!!!!!!!

Βικτώρια 

Καρναβάλι

       

Το Καρναβάλι ισοδυναμεί (για μένα), με την απόλυτη ‘’τρέλα’’. Βγαίνεις ντυμένος στους δρόμους με καρναβαλικές στολές και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Έχεις την ελευθερία να φωνάξεις, να γελάσεις, να σφυρίξεις με τη σφυρίχτρα σου όταν είσαι μαζί με τα άλλα παιδιά του γκρουπ στους δρόμους και χορεύετε. Την λατρεύω αυτή την ατμόσφαιρα και μου αρέσει όταν βγαίνουμε με τις φίλες μου στο ίδιο γκρουπ και χορεύουμε ασταμάτητα. Κάθε χρόνο περιμένω υπομονετικά το Καρναβάλι και φέτος επιτέλους ήρθα!

Πολυξένη Φ.

2 Comments

  1. Ο/Η alex λέει:

    καλο ειναι το προβλημα ειναι οτι ολοι οι μεγαλοι δεν ερχονται για να δουν το καρναβαλι και καθονται στο σπιτι!!!!!!!!

Σχολιάστε

Top