ηλεκτρονικά παιχνίδια για το καλοκαίρι

ΑΠΟ: kostas - Ιουν• 09•13

Το καλοκαίρι για όποια παιδιά δεν μπορούν να πάνε διακοπές ή στη θάλασσα τα παχνίδια για τον υπολογιστή παίρνουν φωτιά. Θα σας προτείνουμε κάποια από αυτά που έχουμε παίξει, αλλά παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πρέπει να το παρακάνουμε με αυτά.

LEGO STAR WARS III.
Aπο την στιγμή που κυκλοφόρησαν τα clone wars σε lego, προκάλεσαν μεγάλη αγωνία για το πότε θα βγεί το παιχνίδι. Όταν επι τέλους βγήκε, όλοι χάρηκαν, εκτός απ’τους PC gamers, μαζί και γώ, γιατί δεν βγήκε για PC. Όταν επι τέλους κυκλοφόρησε άρχισα να το παίζω με μανία και πρόσεξα πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια Lego Star Wars. O χειρισμός ήταν εύκολος,αλλά μπορεί κανείς να τον αλλάξει Η ιστορία του παιχνιδιού έχει αλλάξει απ’τη σειρά ,αλλά δε με πείραξε.

FAMILY GUY BACK TO THE MULTIVERS
H γνωστη αμερικάνικη σειρά έχει πλέον γίνει παιχνίδι για όλες τις κονσόλες. Μου άρεσε η ιδέα να το παίξω, έτσι κι έγινε. Πρέπει να πώ πως είναι εύκολο παιχνίδι, με συνηθισμένους χειρισμούς, αλλά έχει λίγες πίστες τις οποίες παίζεις ξανά και ξανά, μέχρι να ξεκλειδώσεις τα πάντα. Είναι πολύ δελεαστικό να βρίσκεις τα αντικείμενα μέσα στις πίστες!
Μάνος Μπ.

GOD OF WAR
Το GOD OF WAR θεωρώ πως είναι ένα από τα καλυτέρα παιχνίδια που έχουν βγει για το Playstasion 2, διότι έχει καλά γραφικά ,τέλειο gameplay, η ιστορία επίσης είναι αρκετά ωραία η ιστορία (story) γιατί συνδυάζει την ελληνική μυθολογία με άλλους ελληνικούς
Θρύλους .Στο GOW χειρίζεστε τον Κράτος ένα τρομερό πολεμιστή τις αρχαίας Ελλάδας
ζητεί εκδίκηση από τον Άρη

Λεωνίδας Α.

2 Comments

  1. Ο/Η JustAwesome GR λέει:

    Ωραια παιχνίδια το fg λιγο βαρετο αλλα εχει πλακα μιας και εχει <> μεσα.ΤΟ Ratchet and Clank (1/2/3/4) επρεπε να βαλατε αλλα ΟΚ ¨D :P!!!!!

Σχολιάστε

Top