ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ – ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ – Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

ΑΠΟ: kostas - Ιουν• 09•13

 

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Ένα παλιό αρχοντικό με αραχνιασμένα δωμάτια, σκάλες που τρίζουν, φώτα που αναβοσβήνουν μέσα στη νύχτα, μυστικά υπόγεια, αποτυπώματα στον κήπο και μια κουκουβάγια που κράζει, δεν μπορεί παρά να κρύβει κάποιο φοβερό μυστικό.
Ποιο να’ ναι αυτό;
Ο Αλέξης, η Κατερίνα, ο Γιάννης, ο Λόρενς και ο Μάικλ κάνουν τα πάντα για να το ανακαλύψουν.
Θα τα καταφέρουν;
Όμως, πέρα από το μυστήριο, έχει κι άλλα ωραία πράγματα αυτό το βιβλίο, αφού διηγείται όσα συμβαίνουν στο ρομαντικό περιβάλλον της Κηφισιάς.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

O Αλέξης είναι ένας έφηβος που μαζί με την οικογένειά του κατοικεί στην Κηφισιά. Με την καλύτερή του φίλη, την Κατερίνα, επισκέπτονται έναν παλιό πύργο, που είχε χαθεί από χρόνια ο ιδιοκτήτης του. Μετά από λίγο καιρό γνωρίζονται με δυο δίδυμους, το Νικηφόρο και το Χριστόφορο και όλοι μαζί σχηματίζουν μια ενδιαφέρουσα παρέα. Ξαφνικά ένας άγνωστος επισκέπτεται το σπίτι του Αλέξη και με αυτά που τους λέει κινεί την περιέργεια των παιδιών για το ποιος πραγματικά είναι ο ιδιοκτήτης τού πύργου. Κάποιοι οικοπεδοφάγοι με ένα συμβόλαιο που οι ίδιοι πλαστογράφησαν, διεκδικούν την ιδιοκτησία του. Για κακή τους τύχη όμως έρχονται αντιμέτωποι με την παρέα τού Αλέξη και με το δικηγόρο πατέρα του, οι οποίοι ψάχνουν, ερευνούν και συλλέγουν πολύτιμες πληροφορίες για την υπόθεση. Κατά περίεργο τρόπο όμως ένας ξαφνικός θάνατος θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου

Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Και πάλι ο πύργος στο προσκήνιο, μα τούτη τη φορά σαν κρησφύγετο των τρομοκρατών που κρατούν όλους σε αγωνία. Ο Αλέξης και οι φίλοι του βρίσκονται άθελά τους μπλεγμένοι σε μια συνταρακτική υπόθεση που η λύση της θα δοθεί τελικά στο καρναβάλι της Σκύρου.

Εδώ η συγγραφέας καταπιάνεται με το θέμα της τρομοκρατίας. Οι μικροί ήρωες ανακαλύπτουν στον Πύργο το κρησφύγετο των τρομοκρατών και απελευθερώνουν τον αιχμάλωτο του Πύργου.

Τρείς περιπέτειες που θα σας συνιστούσα να διαβάσετε και να ανακαλύψετε,τι συμβαίνει τελικά με τον Πύργο.
Ο Αλέξης και η παρέα του ανακαλύπτουν τα μυστικά και τις ιστορίες που κρύβει αυτός ο Πύργος και προσπαθούν να βρουν τι τελικά συμβαίνει πίσω από όλα αυτά .
Το διάβασα και σας προτείνω να διαβάσετε και εσείς αυτή τη συναρπαστική τριλογία …….θα ξετρελαθείτε.

 

Σχολιάστε

Top