Χαιρετισμός των διευθυντών

red-paperclip

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση δημιουργήσαμε και παραδίδουμε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο Τεύχος του Ηλεκτρονικού Περιοδικού μας με τίτλο « Συνδετήρας». Μαθητές τριών Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, του 11ου , του 35ου και του 50ου Πατρών, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες Αρχισυντακτών, Συντακτών, Συνεργατών και Συνδρομητών, συνεργάστηκαν και μέσα από μια διαδικασία παρήγαγαν τα δικά τους ψηφιακά άρθρα.
Σκοπός της δημιουργίας του Ηλεκτρονικού Σχολικού μας Περιοδικού είναι να έρθουν οι μαθητές των τριών Σχολείων πιο κοντά, να γνωριστούν καλύτερα , να συνεργαστούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να καλλιεργήσουν τις έννοιες της ευγενούς άμιλλας της υπευθυνότητας, να εξοικειωθούν με τη δημοσιογραφική εμπειρία , να αναπτύξουν τις συντακτικές τους ικανότητες και τελικά να παράγουν ποιοτικό ψηφιακό περιεχόμενο που θα διαχυθεί στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου προκειμένου να διαβαστεί από μαθητές άλλων σχολείων .

Η Δ/ντρια του 11ου Δ. Σ.Πατρών       Μαρία Πολυδώρου    
Η Δ/ντρια του 50ου Δ.Σ. Πατρών      Αγγελική Πολυδώρου
Ο Δ/ντής  του 35ου Δ.Σ. Πατρών       Ευάγγελος Κομποχόλης

                                            

4 Σχόλια

  1. πολυ σωστά όλα όσα γράφεται και πολυ ωραία η εφημερίδα σας!Αν έχετε χρόνο επισκεπτειται και δικια μας ιστοσελιδα»το περιβολακι μας»της δασκάλας Αποστολιδου Γεσθημανη,γιατι ειναι αρκετά αξιόλογη

Υποβολή απάντησης