Το αγαπημένο μου ηλεκτρονικό παιχνίδι

ΑΠΟ: kostas - Φεβ• 27•15

Το αγαπημένο μου ηλεκτρονικό παιχνίδι

 

Το αγαπημένο μου ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι το: «ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3 – Οι φυγάδες της Ευρώπης».

Ο Άλεξ, ο Μάρτι, ο Μέλμαν και η Γκλόρια φτάνουν από την Αφρική στο Μόντε Κάρλο, όπου καταδιώκονται από τη δαιμόνια αστυνομικό Σαντέλ Ντι Μπουά. Για να ξεφύγουν, γίνονται μέλη ενός περιοδεύοντος τσίρκου, το οποίο ταξιδεύει για τη Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο και από εκεί για τη Νέα Υόρκη.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους όλων των αγαπημένων τους χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων και των πανούργων πιγκουίνων, και πρέπει να περάσουν από διάφορα επίπεδα που περιέχουν μία μεγάλη ποικιλία από περιπέτειες στον άγριο κόσμο!

Στο τσίρκο γνωρίζουν νέους ήρωες: τον Βίταλι, την Τζία, το Στέφανο και άλλους.

Όλοι μαζί ξαναφτιάχνουν το τσίρκο με πολύ κέφι και αποθεώνονται από τους θεατές.

Σε κάθε πόλη πρέπει όμως να προσέχουν ώστε να μην συλληφθούν από την αστυνομία των ζώων τρέχοντας στους δρόμους και ανεβαίνοντας στις ταράτσες των σπιτιών.

Οι παίκτες ξαναζούν τους χαρακτήρες και τις τοποθεσίες από την ταινία και ανακαλύπτουν ολοκαίνουργιες αποκλειστικές περιπέτειες.

Δημήτρης Ντ.

GrandTheft

 

Ένα παιχνίδι που έχω λατρέψει είναι το grand theft αυτό γιατί υπάρχει πολλή δράση! Ήρωας του παιχνιδιού είναι ένας άντρας, ο Vic Vance. Όλα διαδραματίζονται στην σημερινή εποχή και μπορείς εύκολα να το καταλάβεις από τα μέσα μεταφοράς τα σπίτια και τα μαγαζιά. Αυτό που πρέπει να κάνει ο ήρωας είναι διάφορες αποστολές (άλλες φορές εύκολες, και άλλες δύσκολες) που του ζητάνε τα αφεντικά του και άλλοι άνθρωποι. Συχνά πρέπει να εξουδετερώσει τους αντίπαλους του ή να σώζει ανθρώπους που του έχουν αναθέσει. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι αστυνόμοι. Αν σε δουν να σκοτώνεις απλούς πολίτες και να κλέβεις αμάξια παίρνεις ένα αστέρι. Στο ένα αστέρι σε κυνηγάει ένα περιπολικό, στα δύο αστέρια δύο περιπολικά, στα 3 αστέρια σε κυνηγάνε πολλά, στα 4 αστέρια έρχεται ένα ελικόπτερο, στα 5 αστέρια το FBI και στα 6 αστέρια έρχονται τανκ. Τα εφόδια που έχει ο Vic Vance είναι τα όπλα. Από μικρά μαχαίρια μέχρι και καταστρευτικές  χειροβομβίδες. Έχει πολλά ακόμα όπλα που όταν τα χρησιμοποιεί σπέρνει το φόβο. Για να τα βγάλει πέρα με αυτούς που τον εμποδίζουν να συνεχίσει τους σκοτώνει. Στον ήρωα τα μόνα συναισθήματα που διακρίνεις είναι ο θυμός και η αγάπη που τρέφει για τη βία. Το παιχνίδι αυτό τερματίζεται όταν τελειώσεις όλες τις αποστολές.

                 Πολυξένη Φ.

HeroZero

Το παιχνίδι λέγεται Hero Zero. Ο καθένας φτιάχνει το δικό του παίχτη και ξεκινάει από το 1 Level. Στο παιχνίδι αυτό δυναμώνεις τον παίχτη με τις δεξιότητες όπως δύναμη, αντοχή, μυαλό και διαίσθηση κι επίσης εκτελείς αποστολές, παίρνεις εμπειρία και ανεβαίνεις level. Παίζεις μάχες με άλλους. Επίσης μπορείς να φτιάξεις τη δική σου ομάδα ή να πας σε άλλη και να κάνεις επιθέσεις σε άλλες ομάδες.

 

           Σωτήρης Ρ.

Minecraft

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να επιζήσεις σε έναν κόσμο από τα τέρατα και από την έλληψη τροφής. Ο ήρωας σου είναι ο Steve, ένας χαμογελαστός άνθρωπος σε αντίθεση  με των robrine έναν κακό Steve με άσπρα μάτια. Ο Steve είναι εργατικός αν είσαι και εσύ. Όμως αν δεν είσαι θα βρεθείς αντιμέτοπως με τον θάνατο. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να μαζέψεις χώμα και να φτιάξεις το πρώτο σου σπίτι πριν έρθουν τα τέρατα. Επίσης πρέπει να μαζεύεις και λίγο ξύλο με το οποίο φτιάχνεις το πάγκο εργασίας. Στο παγκο εργασίας φτιάχνεις διάφορες κατασκευές όπως futnace,bed, sticks, touches,doors keg. Επίσεις μπορείς να φτιάξεις εργαλεία και όπλα αρκεί να έχεις τα κατάλληλα υλικά. Για να αποθηκέυσεις τα υλικά τα τοποθετείς σε ένα μπαούλο. Kabs block χρειάζετε ένα ειδικό εργαλείο για να σπάσει. Τα πετρώση χρειάζονται μια αξίνα. Τα δέντρα ένα τσεκούρι. Το χώμα ένα φτιάρι. Και για να σκωτώσεις τα ζώα ένα σπαθί. Για να ζήσεις χρειάζεσε τροφή την οποία στην εξασφαλίζουν τα γουρούνια,61 αγελάδες ,και οι κότες. Με την αξίνα μπορείς να σπαάσεις και να πάρεις κάρβουνο με το οποίο μπορείς να φτιάξεις πυρσούς και να ανάψεις τον φούρνο σου.  Οι αντίπαλοι που έχεις να αντιμετοπίσεις έιναι τα zombie τα οποία σε χτυπάνε, οι skeletones οι οποίοι έχουν ευατοξέ και σου ρίχνουν,τα creeper τα οποία σκάνε και μπορούν να σου καταστρέψουν το σπίτι ή και να σε σκοτώσουν, τα enderman τα οποία τηλεμεταφέρουν και σε χτυπάνε, η sprider η οποία σκαρφαλώνει παντού και την μέρα δεν σε πειράζει και άλλα όπως το Blaze,τα wither, τα magme cube, η witch, τα ghostes και τα zombie piggman τα οποία ζουν στον Nether δηλαδή τον κάτω κόσμο. Στο minecraft υπάρχουν 3 κόσμοι: ο κανονικός, ο nether και ο ender. Για να πας στους 2 άλλους κόσμους πρέπει να φτιάξεις 2 πύλες. Στον κόσμο επίσης υπάρχουν και σπηλιές στις οποίες κατοικούν τα τέρατα αλλά εκεί βρίσκεις ορεικτά όπως coal, coblestone, iron, gold, diamond, redstone και lapiz lazulis .  Κατά τη γνώμη μου ρο redstone είναι από τα σημαντικότερα ορυκτά στο παιχνίδι. Το παιχνίδ τερματίζεται όταν σκοτώσεις τον enter dragon. Επίσης μπορείς να βάλεις strative mode στην οποία έχεις άπιρα υλικλά για να φτιάξεις μεγάλες κατασκευες: τεράστια σπίτια, μυστικά κρυσφήγετα, πυραμήδες και ότι μπορείς να φανταστείς. Το παιχνίδι αυτό είναι το αγαπημένο μου γιατί βάζεις την φαντασία σου για να φτιάξεις έναν εικονικό παράδεισο.

Χρύσανθος Τ. Γιάννης Στ.

6 Comments

 1. Ο/Η Κώστας Χουλίαρας λέει:

  Είναι καλό

 2. Ο/Η Κώστας Χουλίαρας λέει:

  Εγώ πιστεύω ότι το nba2k14 στο ps3 είναι κι αυτό καλό εξίσου με το grand theft auto

 3. Ο/Η jim λέει:

  Εκτός αν δεν παίζεις σε survival ή να έχεις codes»

 4. Ο/Η angel λέει:

  το tinki online ειναι τελειο

Σχολιάστε

Top