H MAΡΓAΡITA KAI OI ΔIAKOΠΕΣ

ΑΠΟ: kostas - Ιουν• 09•13

H MAΡΓAΡITA KAI OI ΔIAKOΠΕΣ

Μια φορά και έναν καιρό σε μια γειτονιά της Αθήνας ζούσε ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Μαργαρίτα μαζί με τους γονείς της. Στο κοριτσάκι άρεσε πολύ το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούσε να πάει διακοπές γιατί οι γονείς της δούλευαν κάθε μέρα. Η Μαργαρίτα ζήτησε από τους γονείς της να πάνε στη θάλασσα για μπάνιο, αλλά οι γονείς της αρνήθηκαν γιατί είχαν πολλή δουλειά.
Την άλλη μέρα η μαμά της Μαργαρίτας της είπε να πάνε στην παραλία. Η Μαργαρίτα χάρηκε πάρα πολύ. Μετά από 1 ώρα η μητέρα της δέχθηκε ένα επείγον τηλεφώνημα από τη δουλειά της που της έλεγε ότι έπρεπε να πάει επειγόντως στο γραφείο. Η Μαργαρίτα άκουσε αυτό το τηλεφώνημα και πήγε στην κουζίνα και ρώτησε την μητέρα της αν θα πάει στη δουλειά. Η μητέρα της είπε ότι θα πάει και δυστυχώς δεν θα πήγαιναν στην παραλία. Η Μαργαρίτα έφυγε τρέχοντας στο δωμάτιό της και κλείστηκε μέσα κλαίγοντας.
Μετά από λίγες μέρες οι γονείς της Μαργαρίτας μπήκαν χαρούμενοι στο δωμάτιό της και της είπαν «σου υποσχόμαστε ότι θα πάμε διακοπές στη Ζάκυνθο». Το κοριτσάκι καταχάρηκε, τους αγκάλιασε κι ετοίμασε τον σάκο της και μετά από 2 ώρες ξεκίνησαν το ταξίδι προς τη Ζάκυνθο και η μικρή Μαργαρίτα ήταν τόσο χαρούμενη , τα πέρασαν πολύ καλά κι έμειναν 4 μέρες κι επέστρεψαν στο σπίτι κι η μητέρα της Μαργαρίτας και ο πατέρας έπαιρναν κάθε μέρα άδεια από τη δουλειά και πήγαιναν κάθε μέρα στην παραλία μέχρι που τέλειωσε το καλοκαίρι και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Άντζελα Μπ. Ελίνα Τζ.

One Comment

  1. Ο/Η JustAwesome GR λέει:

    και…κι…και…κι…και μη βαζεις πολλα και.thx XD

Σχολιάστε

Top