έβδομο τεύχος

DSCN1930

ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Η Β΄τάξη του  11ου  Δημοτικού επισκέφθηκε το Κεντρικό Ταχυδρομείο της Πάτρας και οι μαθητές πήραν συνέντευξη από τη Διευθύντρια κα. Βανδώρου για τη δουλειά της : Μ: Είναι ενδιαφέρουσα η δουλειά σας; Βαν: Κάθε μέρα ….

laugh

Το λεξικό των αστείων λέξεων

Εμείς οι μαθητές της Β΄ τάξης του 50ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, από τον Ιανουάριο και μετά αρχίσαμε να φτιάχνουμε αστείες λέξεις, να τους δίνουμε τρελούς ορισμούς και να τις οργανώνουμε σε ένα «Λεξικό Αστείων Λέξεων». ….

images (1)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Αχ, επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι έφυγε ο χειμώνας και ζέστη θα μας φέρει!!! Καλοκαίρι μου γλυκό , με τον ήλιο τον ζεστό , δεν μπορώ να κρατηθώ θέλω να φάω παγωτό!!! Τελείωσαν οι σούπες και ….

2048

Το καλοκαιράκι – Ποιήματα

Το καλοκαιράκι Το καλοκαιράκι είναι καλό αλλά και τρελό παίζουμε παιχνίδια πολλά και τρώμε δεκάδες παγωτά στη θάλασσα κάνω μια βουτιά και περνάω μια χαρά. Σοφία Κ. Δ2 Το καλοκαιράκι Το καλοκαιράκι έφτασε, παιδιά. Τα ….

αρχείο λήψης

Καλοκαιρινές συνταγές

Απαλός δροσερός χυμός SMOOTHIES Θα χρειαστείτε: 2 μήλα 1 μπανάνα 1 φλιτζάνι τσ. φράουλες 2 φλιτζάνια τσ. ανανά 1 φλιτζάνι παγάκια Πρώτα πλύντε καλά τις φράουλες και καθαρίστε τα μήλα. Έπειτα βάλτε όλα τα φρούτα ….

2120

Η μόδα το καλοκαίρι

Τι πρέπει να ξέρεις για να είσαι όμορφη! Το καλοκαίρι πρέπει να φοράμε δροσερά ρούχα και λεπτά υφάσματα γιατί ο ήλιος καίει. Το βραδάκι όταν βάζει  λίγη ψύχρα, φοράμε ένα κοντό ζακετάκι από πάνω. Είναι ….

Σοφία Δ. ΣΤ1

Το καλοκαίρι – Ποιήματα

Το καλοκαίρι Το καλοκαίρι είναι τρέλα, μαζί να παίξουμε έλα,  γιατί το καλοκαίρι είναι τρέλα  πάρε μαζί σου και ομπρέλα. Πάμε μια βόλτα στην παραλία μην το σκέφτεσαι! Η λύση είναι μία! Πάμε Μύκονο, Κρήτη ….

images (6)

ΚΑΛΟΚΑΙΡAKΙ

Ήρθε πάλι καλοκαίρι τρέξτε μέρα μεσημέρι στην παραλία για βουτιές και για αστείες σκανταλιές. Τρέξτε παίξτε και γελάστε και πολύ καλά περάστε. Ήρθε η ώρα για παιχνίδι και για γρήγορο κολύμπι. Μου αρέσει να γελάω ….