Cooking sweets

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus plus “Taste of Life”, το τμήμα Δ2 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου φιλοξενήθηκε στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, όπου οι μικροί μαθητές παρασκεύασαν νηστίσιμα Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Τους μαθητές υποδέχθηκε θερμά στη σχολή ο chef Γιώργος Αγαπητός και οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής, Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ.Με την καθοδήγηση του έμπειρου ζαχαροπλάστη και τη βοήθεια των σπουδαστών, τα παιδιά παρασκεύασαν αλεξανδρινά κουλουράκια τα οποία απόλαυσαν βουτώντας τα σε συντριβάνι σοκολάτας και νηστίσιμο χαλβά Φαρσάλων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης