ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Από την Άννα Λιάμη, μαθήτρια της Α Γυμνασίου

Τα κρούσματα του κορονοϊού συνεχώς αυξάνονται. Ήδη στην χώρα μας και σε πολλές άλλες χώρες έχουν κλείσει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ως ένα δραστικό μέτρο για να μειωθούν τα κρούσματα και να επιστρέψουμε γρήγορα στην παλιά φυσιολογική ζωή μας.

Τον τελευταίο χρόνο οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, οι οικογένειες απομονώνονται, όλες οι οικονομικές επιχειρήσεις έχουν κλείσει.

Η χρήση μάσκας πλέον είναι υποχρεωτική, έχει γίνει σαν τα δεύτερα κλειδιά μας, όπου κι αν πας πρέπει να φοράς μάσκα. Στην αρχή αυτής της πανδημίας οι περισσότεροι δεν το είχαν πάρει  τόσο σοβαρά και δεν τηρούσαν όλους τους κανόνες ωστόσο με την πάροδο του χρόνου καταλάβαμε όλοι την σοβαρότητα του θέματος και ακολουθούσαμε όλους αυτούς τους κανόνες βήμα βήμα.

Πρώτα από όλα για να βγαίνουμε έξω πρέπει να έχουμε έναν σοβαρό λόγο και αντίστοιχα να τον δηλώνουμε με έναν συγκεκριμένο αριθμό στο 13033.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και με πολλούς θανάτους που προκλήθηκαν απ’τον ιό, εμφανίστηκε το εμβόλιο. Όλοι ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί πιστεύαμε πως όλο αυτό που περάσαμε θα λάβει τέλος αλλά μάλλον βιαστήκαμε να κρίνουμε… όταν το εμβόλιο έφτασε στην Ελλάδα οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί, έλεγαν ότι έχει παρενέργειες, και άλλα στοιχεία που θα έβλαπταν τους ανθρώπους, ωστόσο υπήρχε και μια μερίδα ανθρώπων οι οποίοι ήταν θετικοί.  Πλέον μετά από πολλούς εμβολιασμούς είμαστε ακόμα στην ίδια κατάσταση, με πολλά κρούσματα και πολλούς θανάτους.

Ελπίζω όλο αυτό το όποιο προκαλεί δυστυχία και «πόνο» στο σύνολο των πολιτών σύντομα να λάβει τέλος και να γυρίσουμε πίσω στην καθημερινότητα μας!

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης