Η Χριστίνα του Big Brother απαντά

Από τη Ναταλία Παλιοδήμου μαθήτρια της Γ Γυμνασίου

Η Χριστίνα Ορφανίδου δέχτηκε να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις μου.

 

Ναταλία:  Τι σου έλειψε περισσότερο και τι λιγότερο στο σπίτι του Big Brother?

 

Χριστίνα:  Δεν μου έλειψε κάτι μέσα στο σπίτι του big brother από τη ζωή μου έξω. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτό τον εγκλεισμό, ήξερα ότι θα απέχω από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως και ότι θα κάνω κάποιο καιρό να δω τους δικούς μου ανθρώπους. Ίσως να μου έλειψε το ότι δεν μπορούσα να τρώω αυτά που ήθελα, όπως και η ιδιωτικότητα μου καθώς δεν υπήρχε μέρος στο σπίτι που μπορούσα να καθίσω χωρίς κάποιον γύρω μου ή χωρίς κάμερες όπως και μικρόφωνο!

 

Ναταλία: Πώς πήρες την απόφαση να μπεις στο Big Brother?

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω τηλεόραση και ποτέ δεν είχα σκεφτεί να πάρω μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι αν μη τι άλλο σε ένα ριάλιτι σόου. Το καλοκαίρι του 2018 είδα ένα όνειρο, είδα ότι είχε γίνει σε κάποιο κανάλι big brother και ότι ήμουνα μέσα. Δύο χρόνια αργότερα όταν είδα την διαφήμιση δήλωσα συμμετοχή και ήμουν 1000%  σίγουρη ότι θα με πάρουνε. Όπως και ήξερα ότι θα φύγω σε 2 μήνες ακριβώς!

 

Ναταλία:  Πώς κατάφερες να συνυπάρξεις με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες?

 

Κανένας χαρακτήρας δεν μπορεί να με επηρεάσει οπότε για μένα ήταν πολύ εύκολο να συνυπάρξω όχι με 20 αλλά με 120 ανθρώπους… Το πρόβλημα το δικό μου ήταν ότι δεν έβρισκα κάποιον  να συζητήσω πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για μένα και με ενδιαφέρουν, οπότε βαριόμουνα πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα που ήμουνα εκεί μέσα.Βαριέμαι τους καβγάδες και τους τσακωμούς για ανούσια πράγματα!

 

Ναταλία: Πώς ένιωσες την πρώτη φορά που βγήκατε στον αέρα?

 

Όταν δεν έχεις τον καμεραμάν με την κάμερα μπροστά σου και έχεις απλά κάμερες μικρές τριγύρω σου, δε σου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το ότι είσαι στον αέρα γιατί δεν το καταλαβαίνεις κιόλας. Επίσης λίγες μέρες μετά οι κάμερες για μας ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό και το live της Παρασκευής ήταν η διασκέδαση μας, οπότε το περιμέναμε πως και πως. Ήταν η μόνη μας επαφή με τον έξω κόσμο!

 

Ναταλία: Πίστευες ότι θα έχει τόση δημοσιότητα?

 

Είναι λογικό οι άνθρωποι που παίρνουν μέρος σε ένα πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται στην τηλεόραση να αποκτούν κάποια δημοσιότητα και θετική και αρνητική. Για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός! Το έκανα καθαρά για την εμπειρία και για την μικρή πιθανότητα που είχα να κατακτήσω το έπαθλο. Από κει και πέρα συνεχίζω να ασχολούμαι με ότι έκανα, απλά με αναγνωρίζει πολύς κόσμος κάτι που δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα.

 

Ναταλία:  Αν ξαναπήγαινες θα άλλαζες κάτι από αυτό που είδαμε?

 

Αν είχα τη δυνατότητα όχι να ξαναπάω αλλά να ξανακάνω το ίδιο παιχνίδι απ’ την αρχή δεν θα άλλαζα κάτι γιατί όταν υπάρχει μία παραγωγή που μπορεί να κόψει,να ράψει, να δείξει η να μη δείξει πράγματα, δεν είναι στο χέρι σου το πως θα συμπεριφερθείς, γιατί δε ξέρεις τι προβάλλεται από το εικοσιτετράωρο της καθημερινότητας σου. Μπορεί οι 23 ώρες της ημέρας σου  να ήταν τέλειες και η 1 ώρα να μην ήταν καλή και η  παραγωγή να διάλεγε να δείξει αυτή τη 1 ώρα.

 

Ναταλία:  Άλλαξε η ζωή σου μετά το παιχνίδι?

 

Έχει αλλάξει αρκετά στο επαγγελματικό κομμάτι αν και δεν έχω αλλάξει τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες μου. Από κει και πέρα είναι λογικό να υπάρχουν αλλαγές και καλές και κακές.

Έχω γνωρίσει καινούργιο κόσμο αλλά συνεχίζω να κρατάω και τους φίλους που είχα πριν. Απλά πλέον έχω περισσότερα «προνόμια» ως αναγνωρίσιμο άτομο (δεν μου αρέσει ούτε ο όρος «διάσημη» ούτε ο όρος «επώνυμη»)

 

Ναταλία:  Πώς διαχειρίζεσαι τα αρνητικά σχόλια στα social media?

 

Είμαι λίγο αναίσθητη σαν χαρακτήρας και συνήθως τους τρολάρω! Πολλές φορές τους απαντάω συμφωνώντας μαζί τους και κράζοντας τον ίδιο μου τον εαυτό… όσο έχω την υγεία μου, την οικογένεια και τους φίλους μου και μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και να βοηθάω τους γύρω μου είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!

 

Ναταλία: Τι θα έλεγες στα κορίτσια και τις γυναίκες που είσαι το πρότυπό τους?

 

Να πιστεύετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, να ακούτε τους γονείς σας και να προσπαθήσετε να γίνετε ανεξάρτητες! Το χαμογελό σας να είναι το όπλο σας στη ζωή.. ποτέ να μη σκύβετε το κεφάλι σας στην εκμετάλλευση και την αδικία.

 

Ναταλία:  Θέλεις να μας πεις λίγα λόγια για την καταγωγή σου που είναι από τα μέρη μας?

 

Ο πατέρας μου κατάγεται από τα Σεβαστειανά ένα πανέμορφο χωριό και η μητέρα μου από τη Σκύδρα! Μεγάλωσα ανάμεσα σε αυτά τα δυο μέρη και έζησα πολύ αθώα παιδικά χρόνια χωρίς Ίντερνετ, παίζοντας με τους φίλους μου στις παιδικές χαρές. Έχω σπουδάσει Γεωπονία στο ΑΠΘ και έχω δουλέψει πολλά καλοκαίρια σε εργοστάσια της περιοχής μου που ασχολούνται κυρίως με τα ροδάκινα, τα καΐσια και τα ακτινίδια! Θα ήθελα πολύ, αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδιά να επιστρέψω και να τα μεγαλώσω στο χωριό!

 

Δια χειρός

Ναταλίας Παλιοδήμου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης