ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ

Από τη Νόπη Αϊβαζίδου


Τόσο οι εγχώριοι σταρ όσο και οι σταρ του εξωτερικού αλλάζουν αρκετά συχνά τις εμφανίσεις τους προκειμένου να δείχνουν διαφορετικοί τόσο στα μάτια των θαυμαστών τους, αλλά και στα… φλας των φωτογραφικών μηχανών.

Μια από τις ελληνίδες διάσημες που άλλαξε ριζικά την εμφάνισή της είναι η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ που από καστανή σκόυρα έγινε ξανθιά, άλλαξε το στυλ της και έφτιαξε ένα καλογυμνασμένο σώμα κάνοντας άπειρες ώρες γυμναστική και τρεφόμενη σωστά!

 

 

                                                     

 

 

 Από τους Antique στη σόλο καριέρα και από τον Τόνυ Μαυρίδη… στη σόλο ζωή, το ενδιαφέρον μας για την ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ολοένα και αυξάνεται! Πότε σαν ρόκ-σταρ, πότε σαν μοιραίο θηλυκό και πότε σαν κορίτσι της διπλανής πόρτας η τραγουδίστρια παίζει με το στυλ της και δε μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε!

 

 

 

 

 

Από το 1993 εώς σήμερα έχουν περάσει 20 χρόνια και ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ έχει αλλάξει αρκετά. Ο τραγουδιστής έχει ωριμάσει και έχει υιοθρτήσει ένα διαφορετικό στυλ! Τα μακριά μαλλιά του την περίοδο που εμφανίστηκε αποτελούσαν ένα σήμα κατατεθέν του. Τώρα απλά ανήκουν στο παρελθόν! Πέταξε τα δερμάτινα και τα περίεργα ρούχα και σε πολλές εμφανίσεις του τον βλέπουμε με κοστούμια. Δεν είναι, όμως και λίγες οι φορές που τόλμησε να προκαλέσει με τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις. Όπως και να είναι, ο Σάκης είναι ΠΑΝΤΑ… υπέροχος!