" Το φυλλαράκι μας" 1ο τεύχος (2011-12)

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ

Από τη Νόπη Αϊβαζίδου Τόσο οι εγχώριοι σταρ όσο και οι σταρ του εξωτερικού αλλάζουν αρκετά συχνά τις εμφανίσεις τους προκειμένου να δείχνουν διαφορετικοί τόσο στα μάτια των θαυμαστών τους, αλλά και στα… φλας των ….

images

ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τις Βερβερίδου Αλεξάνδρα , Βρανά Μαρία         Από τα 30 ερωτηματολόγια που μοιραστήκαν στους μαθητές του 2ου λυκείου Εύοσμου με θέμα την μουσική την 2η εβδομάδα του Νοέμβριου συμπεραίνουμε ότι όλοι οι έφηβοι λατρεύουν ….

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

                                                                              Από τη Βασιλείου Κωνσταντίνα -Αθηνά Οι αδερφοί Lumiere , Αuguste και Louis,ήταν γιοι γνωστών  φωτογράφων της Λυών. Διακρίθηκαν σε θέματα επιστήμης και στάλθηκαν στην Τεχνική Σχολή Antoine,διαπιστώνοντας  τα οικονομικά οφέλη της νέας φωτογραφικής ….

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ

                                                                                                               Από την Ευθυμιάδου Μαργαρίτα Ο έφηβος συμπεριφέρεται άλλοτε ως παιδί και άλλοτε ως ενήλικος. Αυτό όμως δεν βοηθάει καθόλου την επικοινωνία του με τους γύρω του, είτε αυτοί είναι η οικογένειά του είτε ….

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

                                                                                                                                                     Από τον Ιωαννίδη Παντελή   Στις μέρες μας υπάρχει μια τάση στα περισσότερα ζευγάρια να χωρίζουν για διάφορους λόγους, άλλοτε σημαντικούς και άλλοτε ασήμαντους . Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά τα ….

ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΚΑΠΝΙΣΜΑ Από τους:  Αγγελάκαρου Ειρήνη,  Ανδρεανίδου Μαρία,  Γούλα Χριστίνα,  Δρακόπουλο Δημήτρη,  Μονογενίδου Στέλλα. Στις μέρες μας, το κάπνισμα έχει γίνει συνήθεια πολλών ανθρώπων. Οι περισσότεροι ξέρουν τις βλαβερές του επιπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν.  Σύμφωνα ….

Ο κ. Γ. Καπούλας, Διευθυντής του σχολείου μας, 2ου Λυκείου Ευόσμου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

  Από τη Στέλλα Μονογενίδου           Στις 23 Νοεμβρίου 2011 είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον διευθυντή του σχολείου μας, κ. Γεώργιο Καπούλα,  και να συζητήσω μαζί του θέματα της σχολικής ζωής, αλλά ….