Η «κόκκινη νύχτα» στον Πειραιά

xrist2

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου έρχεται η «Κόκκινη Νύχτα», μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, ελκυστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πειραιά.

Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, στην «Κόκκινη Νύχτα», τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, ενώ από νωρίς το απόγευμα τους δρόμους του εμπορικού κέντρου θα κατακλείσουν ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους.

Μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το βράδυ, μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη θα περιμένει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στο Πασαλιμάνι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, εκδηλώσεις για όλους τους επισκέπτες θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Πινακοθήκη και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ενώ ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Πειραιά, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Santa Run Piraeus την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ντυθούν Αγιο-Βασίληδες, ώστε να ζήσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης και να τρέξουνε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Την στήριξή της, ωστόσο, θα δείξει για μια ακόμη φορά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, με μια σειρά εορταστικών δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης