Διασχολικοί αγώνες χάντμπολ Δ τάξεις

γραφημα
Η μέρα ξεκίνησε με αθλητικές περιβολές, με μπόλικο κέφι και …μπόλικο περπάτημα! Οι ομάδες των τμημάτων της Δ τάξης του Σχολείου μας έφτασαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου πρώτες. Δεν άργησαν να φτάσουν και οι αντίπαλοι, που ήταν όμως λειψοί, γιατί δεν εμφανίστηκαν οι ομάδες του 3ου Δημοτικού Σχολείου.
Η ώρα της αλήθειας έφτασε και πρώτες οι ομάδες των κοριτσιών μπήκαν στο γήπεδο. Τα κορίτσια του 2ου έδειξαν από την αρχή τις “άγριες” διαθέσεις τους και η επικράτηση ήρθε εύκολα, σε ένα πολύ ωραίο και καθαρό παιχνίδι.
Τελικό αποτέλεσμα: Κ2ου – Κ1ου > 8 – 0
Πολύ άγχος βάραινε τα χέρια και πόδια των αγοριών στον επόμενο αγώνα. Χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες (τα δοκάρια αμέτρητα)  κυρίως από τους “μαχητές” του 2ου. Τελικά τα “Δευτεράκια” επκράτησαν πολύ ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ!
Τελικό αποτέλεσμα: Α2ου – Α1ου > 3 – 1
Ακολούθησε ο επαναληπτικός των κοριτσιών, στον οποίο και πάλι τα κορίτσια του 2ου επικράτησαν με μεγάλη άνεση σε έναν επίσης πεντακάθαρο και ωραίο αγώνα.
Τελικό αποτέλεσμα: Κ2ου – Κ1ου > 5 – 1
Τέλος, τα αγόρια του 2ου, με πόδια και χέρια ελευθερωμένα από το αρχικό άγχος, μετά τις προηγούμενες νίκες, ισοπέδωσαν τους “αντιπάλους” τους.
Τελικό αποτέλεσμα: Α2ου – Α1ου > 10 – 0

Ευχαριστούμε τα παιδιά και των δύο σχολείων για τις πραγματικά υπέροχες στιγμές που μας έδωσαν.
Άσχετα με το ποιος επικράτησε στο “παρκέ”, υπήρξε υγιής ανταγωνισμός, ευγενής άμιλλα και χαμογελαστά πρόσωπα παντού, χωρίς θυμό, χωρίς νεύρα!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το επίπεδο που έδειξαν στο γήπεδο! Αθλητικό αλλά και πνευματικό!
Στην πραγματικότητα, ήταν όλοι ΝΙΚΗΤΕΣ !
Αναμένονται του χρόνου ακόμα καλύτεροι αγώνες από τα παιδιά της φετινής Γ’ τάξης!!!

DSCF3949small DSCF3950small DSCF3959small DSCF3963small  DSCF3972small DSCF3983small DSCF3984small DSCF3986small DSCF3992small DSCF3993small DSCF3994small DSCF3995small

 

Σχολιάστε

Top